Arnold vs Trump. “De ce nu schimbăm rolurile între noi?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După mutarea lui Donald Trump la Casa Albă, locul său în emisiunea “The New Celebrity Apprentice” a fost luat de Arnold Schwarzenegger. Numai că audienţele nu sunt prea grozave şi actorul a decis să demisioneze. Episodul doi din Arnold vs Trump.

Spiritele s-au încins imediat, pentru că în stilul său de neconfundat, Donald Trump l-a acuzat pe Schwarzenegger că i-a ruinat emisiunea.

“Mă rog pentru el”

“Au angajat un star, Arnold Schwarzenegger, să mă înlocuiască”, a comentat Trump, care iniţial lăudase alegerea producătorilor emisiunii. „Ceea ce s-a întâmplat, aţi văzut: o scădere vertiginoasă a audiențelor. A fost un dezastru total”, a spus tot el.

Mai mult, cu ocazia unui dineu, Trump a încercat din nou răbdarea actorului. “Vreau să mă rog pentru el și pentru audiențele emisiunii, OK?”, a spus preşedintele, stârnind amuzament în sală.

“Hai să schimbăm!”

Replica „Stejarului Austriac” nu s-a lăsat aşteptată. El a dat vina pe şeful statului explicând că prezenţa, în continuare, pe afişul emisiunii al lui Trump aduce deservicii de imagine. Iar oamenii nu mai pot viziona spectacolul atunci când văd pe generic numele lui Trump.

“Oamenii au aflat că Trump este încă implicat în emisiune în calitate de producător executiv. Trump încă primește bani din emisiune, este normal că jumătate dintre telespectatori au început să o boicoteze”, a spus actorul. „Aş lucra oricând, din nou, cu echipa minunată care a făcut emisiunea”, a spus Arnold, “însă nu într-o emisiune care să aibă o asemenea moştenire.”

Schwarzenegger, fost guvernator al Statului California, a continuat, apoi, într-un mic video postat pe YouTube. “Ştii, ce, Donald, am o idee: de ce nu schimbăm rolurile între noi?Oamenii vor putea astfel să doarmă din nou liniștiți”.

Ratingul emisiunii “The New Celebrity Apprentice” a scăzut abrupt de la 6,5 milioane telespectatori (ultimul episod cu Trump) la 4 milioane de telespectatori în ianuarie 2017.

Postul NBC nu a comentat în nici un fel decizia lui Arnold Schwarzenegger. Nu este însă clar dacă spectacolul se va termina sau va continua cu un alt prezentator.

Cum se va încheiam acest nou episod din Arnold vs Trump, vom vedea ..Pana atunci sa vedem si mesajele video ale celor doi…

Share.

Reply with your Facebook account