Ștefan Bănică, un nou hit. La începutul lui martie artistul a lansat „Mama” (video)

0

Doamnelor si domnilor: Ștefan Bănică! Chiar în prima zi a primăverii, Ştefan Bănică a lansat o nouă piesă. Se intitulează „Mama” şi este o baladă. In stilul său de neconfundat.

Noul single – “Mama” – a putut fi ascultat live pe data de 4 martie la cele doua concerte acustice “Te iubesc, femeie!” (ora 17 & ora 20, Sala Radio Bucuresti), dedicate Zilei Femeii, pe care Stefan Banica le-a susţinut.

Ștefan Bănică: I-as dedica o opera întreagă!

“Mereu am spus ca datorez tot ceea ce sunt si ce am celor care mi-au dat viata, parintilor mei. Pentru tatal meu am scris un cantec in 1996, intitulat “Lui”. La un an dupa ce s-a dus dintre noi. Dar mamei mele nu i-am dedicat nici un cantec, desi merita nu un cantec, ci o opera intreaga pentru tot ce-a facut pentru mine. Si mi-am dat seama ca trebuie sa fac acest lucru. Atata timp cat suntem inca impreuna pe pamantul asta si ne putem bucura unul de celalalt.”, spune Stefan Banică.

Artistul ne promite că „Mama” se va afla pe următorul său album. Acesta va fi lansat în toamnă, printr-o serie de concerte în toată ţara.

Share.