Game of Thrones, noul sezon, mai întârzie. Când are loc premiera la HBO?

0

Game of Thrones, noul sezon, al şaptelea, mai întârzie puţin. Conform unui comunicat HBO acesta va fi difuzat în Statele Unite din 16 iulie. În loc de aprilie, data obişnuită.

HBO a anunţat data noului sezon printr-o magistrală operaţiune de marketing. A transmis imagin LIVE, pe facebook, cu un cub de gheaţă. Pentru a afla data mult aşteptată, fanii trebuiau să replice cu „Fire”. Şi să topească cubul până la apariţia datei difuzării sezonului.

Numai că socoteala din cetate nu se potriveşte pe internet. Din cauza unor probleme tehnice întreaga operaţiune de dezgheţare a durat o oră în loc de 15 minute cât trebuia. Acest lucru, evident, a enervat fanii.

Puţină istorie

Game of Thrones este în acest moment cel mai popular serial din întreaga lume. Şi unul dintre cele mai premiate.

De la primul sezon din 2010, saga a câștigat 38 de premii Emmy. Totodată și-a atras şi critici din cauza violenței sale extreme. Şi a scenelor de incest.

Acest lucru a fost însă pe placul fanilor, iar audienţa în Stetele Unite a trecut de 25 de milioane de telespectatori.

Game of Thrones, noul sezon. Despre ce e vorba?

Premiera mult aşteptată a celui de al șaselea sezon este primul care nu s-a bazat în mod direct pe opera lui George R.R. Martin. Ci doar pe personajele acestuia. Cei doi creatori, David Benioff și D.B. Weiss se pare că și-au luat numeroase libertăți față de povestea originală.

Despre ce este vorba, vom vedea. Tot ceea ce se ştie, din trailere, este că încă de la primul episod, personajele așteaptă cu neliniște venirea iernii, repetând obsesiv “Vine iarna”. Se ştie că în universul imaginat de George R.R. Martin aceasta durează câțiva ani. Motiv pentru care echipa de producție a trebuit să aștepte „iarna adevărată”. Care s-a cam lăsat rugată, în detrimentul producţiei.

De aici și decalajul de difuzare, iulie în loc de aprilie.

Share.