Românii au talent. Voce de înger, a cântat cu picioarele la pian şi a luat Golden Buzz (VIDEO)

0

Românii au talent. Mihaela Rădulescu a apăsat goldebuzz-ul, vineri seara.

Pentru poate cel mai emoţionant moment din Românii au talent, sezonul al şaptelea.

Lorelai Moşneguţu, o fetiţă de 14 ani, suferind de nanism, fără mâini, adoptată de la câteva luni, a emoţionat audienţa. Până la lacrimi.

A interpretat o melodie la pian, cu picioarele. În acelaşi timp cântând cu o voce îngerească „A Million Stars” a Luminiţei Anghel.

Poveste impresionantă

Lorelai Mosnegutu  are o poveste de viata impresionanta. Si, aşa cum se întâmplă cu caracterele tari, este de un optimism iesit din comun.

Fetita a fost abandonata de catre parinti si adoptata la varsta de numai doua luni de o femeie cu suflet mare Care a dorit sa ii ofere familia si iubirea de care are nevoie orice fiinta pe lumea aceasta.

Noi ne plîngem uneori când nu ne iese ceva. Nu contenesc sa primesc lecţii de viaţă în emisiunea asta. Este marea bucurie de a constata ce pot face oamenii”, a spus Andi Moisescu vizibil emoţionat.

“Noua ne-ai dat o lectie. Priviti ce om fericit este”, a marturisit Pavel Bartos.

M-am emoţionant şi mi s-au inmuiat genunchii în momentul în care am văzut că plânge şi nu poate să-şi şteargă lacrimile. Am vrut să o îmbrăţişez, dar mi-am dat seama că nu poate să mă îmbrăţişeze la loc”, a povestit cu ochii în lacrimi şi Mihaela Rădulescu. Vedeta ProTV sa urcat pe scenă imediat după apăsarea Golden Buzzului, pentru a o felicita pe micuţă.

Lorelai Mosnegutu merge direct in semifinala sezonului 7 Romanii au talent!

Videoclipul cu imaginile de la Romanii au talent il puteti viziona si pe pagina oficiala ProTV

Share.