TABU. Premiera la HBO, vineri seară. Intrigi, trădare şi sânge (VIDEO)

0

Da, ştiu. După ce l-aţi văzut peste tot, vă bat şi eu la cap cu premiera, la HBO. Dar asta e realitatea. Vineri seară, de la ora 20.00, la HBO are loc premiera serialului TABU.

Un fel de one man show Tom Hardy atâta vreme cât el este unul dintre producători, dar joacă şi rolul principal.

Tom Hardy, nominalizat la Oscar pentru The Revenant, interpretează rolul principal în noul serial FX Tabu.

TABU. Transformarea

Acțiunea serialului Tabu are loc în 1814 și prezintă călătoria lui James Keziah Delaney. Un bărbat care a fost până la capătul pământului și se întoarce schimbat complet.

Deși se credea că a murit de mult timp, el se întoarce din Africa înapoi acasă, în Londra, pentru a moșteni ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său și pentru a-și reclădi viața.

Înconjurat de conspirații, crimă și trădare, un mister întunecat al familiei începe să iasă la suprafață într-o poveste volatilă de dragoste și trădare.

Un serial intr-o impecabila manieră HBO, cu scene violente, adrenalină si rasturnari de situaţie.

TABU. Distribuţia

Tom Hardy joacă rolul principal, cel al lui James Keziah Delaney.

Din distribuție mai fac parte Jonathan Pryce (Urzeala tronurilor) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly (Culisele puterii) care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin (Urzeala tronurilor) apare ca Zilpha Geary și David Hayman ca Brace.

Serialul de opt episoade este produs de Tom Hardy, Ridley Scott și Steven Knight.

Serialul lansat la începutul anului în Statele Unite s-a bucurat de o popularitate aproape ieşită din comun. Nu este de mirare că deja se fac aranjamente pentru al doilea sezon, care va avea premiera in anul 2018.

Share.