Frumoasa şi bestia. Needucativ, dom’le. Cenzura ce păzeşte?

0

Văd că este foarte la modă să scrii despre Frumoasa şi bestia. Un scandal de niciunde şi din nimic a făcut ca toată lumea să îşi dea cu părerea. Filmul a trecut în planul doi.

La fotbal şi femei se pricepe toată lumea. Mai nou, şi la desene animate.

Mişcarea de Rezistenţă scria AICI despre cum s-a excitat/inflamat Coaliţia pentru Familie (n-am găsit altă rimă), după care s-a dezumflat/blegit. Spunând iniţial că trebuie revizuit ratingul filmului, apoi făcându-se că plouă.

Dându-şi seama de cretinismul celor din Malaezia şi, probabil văzând filmul.

Frumoasa şi bestia şi Omuleţul lui Gopo

Să lămurim aşadar problema. Da, în film apare un negru. Deci s-ar putea să nu îi placă lui Trump, ba chiar să ia şi Oscaru’, la anu’.

Da, apare un bărbat în haine de femeie. Şi zâmbeşte fericit. Naşpa. Da, unul dintre tipi are un comportament aşa, uşor efeminat. Poate pentru că îl îmbrăca mă-sa în haine de fetiţă când era mic. Poate că era sătul de comportamentul hetero-histrionic al lui Luke Evans. Masculul alfa. Şi lângă care el, personajul secundar, a la Sancho Panza, pare un biet peştişor beta.

Da, există şi o problemă cu Bestia. Are colţii mult prea galbeni. Deci nu se spală pe dinţi. Plus, îl bănuiesc că fumează pe ascuns, la el în cameră.

Şi, DA, pun pariu, clar undeva în plan secund trebuie să fie unul care se scobeşte în nas. Deci NEEDUCATIV.

Fraţilor, v-aţi dilit? Uitaţi-vă la Omuleţul lui Gopo şi scrieţi un tratat de mărimea Orbitorului dacă vă plictisiţi.

Frumoasa şi bestia este pur şi simplu un produs Disney. Vorbim aici de valorile Disney. De uzina Dieney. De tot ce înseamnă brandul ăsta. Care nu-si permite derapaje. De un film politically correct. Şi cam atât.

Ce vedeţi voi sunt demonii voştri care încearcă să iasă la suprafaţă…

Share.