Rihanna joacă într-un musical cu melodii “Sparks”. Alături de ea, „negativul” din Star Wars

0

Cântăreaţa Rihanna cochetează de multă vreme cu filmul. Acum însă pare a avea o provocare pe măsură.

Proiectul se numeşte „Anette” şi este un musical. Studiourile Amazon au achiziționat drepturile pentru musical-ul “Annette”, scrie revista Variety.

Ea va juca într-unul din rolurile principale alături de Adam Driver (“Silence”, „Star Wars The Force Awakens”). Iar pelicula va fi regizată de regizorul francez Leos Carax.

Musicalul “Annette” este anunțat ca o comedie muzicală. El va conține melodii ale trupei “Sparks”. Doi dintre membrii acestui grup de rock, Ron și Russell Mael, semnează scenariul.

Se pare că Rihanna ar înlocui-o în distribuţie pe actrița Rooney Mara care ar fi fost prefarată inițial.

Rihanna, roluri in film

Acest nou rol este o dovadă în plus a dorinței Rihannei de a acorda mai mult timp carierei de actriță. După ce, pe plan muzical, a avut multe succesuri in ultima vreme. La 29 de ani, ea a reuşit să aibă mai multe single-uri în Top 10 Billboard decât Michael Jackson, comentează cnewsmatin.fr.

După ce a apărut în sezonul cinci al serialului “Bates Motel”, Rihanna se va afla în curând pe afișele filmelor “Ocean’s 8” și “Valerian”, al lui Luc Besson. Ambele aflate în post-producţe în acest moment.

Conform imdb, ea este creditată cu 18 roluri. Dintre ele fac parte „This is the End”, „Annie” sau „Battleship”. Totuşi, în nici unul nu a avut roluri de mare anvergură.

Share.