Loredana, amintiri: “Mi se pare mai greu să fiu mamă decât artistă…” (VIDEO)

0

Noul sezon Profesioniştii a debutat sâmbătă seară la TVR, cu Loredana invitată a Eugeniei Vodă.

Artista a vorbit cu garda jos, cu sinceritate, despre preocupările sale de părinte.

“Mi se pare mai greu sa fiu mama decat artista, dar ma straduiesc. Imi dau silinta, sincer. Nu am severitatea mamei mele, care a fost foarte strictă cu mine in copilarie. Şi cumva n-am vrut sa fiu ca ea… dar mă trezesc de multe ori cu gândul ca uneori avea dreptate”, a spus Loredana.

„Am incercat să schimb foaia şi să fiu calmă, să am un ton linistit, să o avertizez prin mesaje scurte”, a spus  Loredana despre cum ajusteaza micile greşeli ale fiicei ei, Elena, care a împlinit 18 ani.

Loredana, amintiri despre mama sa…

Loredana povesteşte: “Cand eram adolescenta, mama voia să nu mai cânt, voia să mă fac femeie serioasă, contabilă. N-a înţeles atunci destinul meu, dar mai târziu l-a inteles. Iar acum imi spune “te rog să mă ierţi”. Si ma doare sufletul cand o aud pentru ca eu ii spun <<mamă, dar eu nu am niciun resentiment.>> ”

Loredana a mai povestit cum mama sa – care i-a fost învaţătoare – predă în continuare intr-un sat de pe lângă Bucureşti şi are acum din nou clasa I.

“Este o persoană hiper activă,. Schimbă patru autobuze, ii spun sa vina cu taxiul la mine ca sa ajunga mai repede. Să nu mai stea prin frig cand e zapada cat casa!Pot să-i spun de 100 de ori că i-l plătesc eu. Este o femeie care si acum trăieşte având grija să nu risipească nimic. Si, aşa, ea este un exemplu foarte interesant pentru noi cei care risipim,” povesteşteLoredana despre lecţiile de modestie pe care le-a învăţat de la părinţii săi…

Dar să vedem şi ce spune Loredana despre cariera muzicală. Mai jos, un fragment video

Share.