David Beckham, DESFIGURAT. Bine că Jude Law şi Eric Bana arată ok!

0

Despre Guy Ritchie se ştie că mai bagă câte un neprofesionist în filmele sale. Cum a făcut în Lock, Stock and two Smoking Barrels, de exemplu, cu Vinnie Jones. Practic dându-i fostului jucător de fotbal o nouă carieră.

Aşa că ce s-a gândit. Cum tot are priză la foşti jucători de fotbal, l-a antrenat (vorba vine) pe David Beckham să joace în noul său film, King Arthur: Legend of the Sword. Un film de actiune, cu rasturnari de situatie, regizat in stilul sau inconfundabil.

De data aceasta nu avea de-a face cu un “virgin” in ale cinematografiei, pentru că soţul Victoriei mai jucase până acum în alte patru producţii printre care The Man from U.N.C.L.E.

Nu, nu are un rol pe măsura celui lui Vinnie Jones în Lock, Stock and two Smoking Barrels sau Snatch, ci doar unul episodic.

David Beckham, DESFIGURAT

Totuşi, Beckham s-a achitat cu plăcere de sarcina propusă şi s-a amuzat pe seama rolului.

Cum acţiunea se petrece pe vreme Camelotului, Beckham a fost pus să interpreteze un fel de barbar dur, cu o înfăţişare înspăimântătoare.

Mai mult, britanicul şi-a surprins fanii cu o poză pe Instagram în care arăta mutilat iar faţa îi era acoperită cu o cicatrice uriaşă. “O zi grea la birou”, a explicat Beckham fotografia.

“Ştiu că mulţi sportivi şi alte celebrităţi s-au îndreptat către actorie şi au eşuat. Ştiu că e o profesie grea”, a explicat Beckham, într-un interviu pentru The Times, la un moment dat.

Filmul King Arthur: Legend of the Sword are premiera în cinematografele din Romania pe 12 mai. Din distribuţia filmului fac parte Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana, Katie McGrath. Filmul e regizat de Guy Ritchie.

In film, Bedivere, unul dintre apropiaţii tatălui lui Arthur, devine mentorul băiatului şi îl pregăteşte să fie un excelent luptător. Filmul este distribuit in Romania de Freeman Entertainment.

 

Share.