George Michael a fost înmormântat, în sfârşit. La 3 luni de la moartea sa…

0

Într-o ceremonie privată, în cadru restrâns, George Michael a fost înmormântat, în sfârşit, ieri. Funeraliile au avut loc la peste 3 luni de la moartea sa
Familia nu a făcut publice detaliile ceremoniei. Se ştie doar că a fost una restrânsă, la care au participat prieteni apropiaţi şi rude. Aşa cum, de fapt, se estima la un moment dat.

Ca să avem un indiciu asupra ceremoniei, trebuie spus că locul unde s-a desfăşurat ceremonia, capela cimitirului, nu are mai mult de 30 de locuri, arată The Sun.

La înmormântare au participat tatăl cântăreţului, în vârstă de 80 de ani, precum şi surorile sale, Melanie şi Panaziota. Printre cei prezenţi s-au aflat ;i andrew Ridgeley, Helen „Pepsi” DeMacque şi Shirlie Holliman, foşti colegi de trupă. De asemenea şi Martin Kemp de la Spandau Ballet.
De asemenea prezent a fost Fadi Fawaz, prietenul cântăreţului. Iniţial se zvonise că acesta se află într-o relaţie foarte proastă cu familia cântăreţului, şi că este posibil nici mpcar să nu fie invitat la ceremonie.

Ulterior, însă, se pare că familia lui George Michael i-au permis participarea…

George Michael a fost înmormântat. Multumiri fanilor…

Într-un comunicat publicat miercuri, familia muzicianului britanic a ţinut să mulţumească fanilor lui George Michael pentru mesajele lor de “sprijin și dragoste”.

Potrivit mass-media locale, ceremonia a avut loc la cimitirul din cartierul Highgate (nordul Londrei) unde a locuit cântărețul.

Povestea înmormântării cântăreţului este o întreagă telenovelă. Întrucât iniţial s-a suspicionat că moartea nu s-a datorat unor cauze naturale, s-a propus o autopsie. Intrucât aceasta nu a fost concludentă, teste mai amănunţite au fost cerute. Numai că acestea au durat extrem de mult, aşa cum scria şi MyMagazine aici.

PSSST Dacă vrei, aruncă un click şi la…

George Michael va fi înmormântat. Medicii au stabilit, în sfârşit, cauza decesului

Potrivit testelor autopsiei artistul a murit din cauza unei “o cardiomiopatii dilatate cu miocardită”, iar ipoteza unei supradoze de droguri a fost exclusă.

George Michael a vândut peste 100 de milioane de exemplare din albumele sale în întreaga lume și a fost una din vedetele recunoscute ale muzicii pop din anii 80 și 90.

Artistul, de origine greacă, a câştigat numeroase premii Grammy şi American Music Awards. A cântat alături de personalităţi precum Aretha Franklin, Raz Charles, Luciano Pavarotti sau Elton John.

Share.