Gata! E OFICIAL! Nu mai avem nevoie de vize!

0

Excelenta Sa Kevin Hamilton, ambasadorul Canadei la Bucureşti a anunţat ieri, condiţiile în care cetăţenii români vor putea călătorii în ţara sa de acum încolo.

“Oficialii canadieni au evaluat România, am văzut progresele pe care le-au făcut în domenii precum pașapoartele, reglementarea migrației. De acea cu încredere am convenit un acord în urma căruia cetățenii români vor putea, foarte curând, să călătorească în Canada fără vize”, a spus ambasadorul Canadei.

Nu mai avem nevoie de vize!

„Concret, începând cu data de 1 mai 2017, un cetățean român care fie deține o viză validă pentru SUA sau a primit o viză pentru Canada în ultimii 10 ani va putea călători fără vize în Canada. Începând cu data de 1 decembrie toți cetățenii români vor putea merge în Canada fără viză”, a mai precizat el.

Kevin Hamilton susține că tot ceea ce trebuie să facă românii pentru a putea călătorii în Canada este să completeze un formular care se află pe site-ul Ambasadei, respectiv Electronic Travel Authority.

Completarea chestionarului durează două minute și costă șapte dolari.

Formularul este furnizat tuturor cetățenilor din țările scutite de vize care doresc să viziteze Canada fie în scopuri turistice sau pentru afaceri. a

Share.