De Cartea Recordurilor! MAN DOWN Filmul pentru care s-a vândut un singur bilet. (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Am trăit să o vedem şi pe asta. Şi nu e nici păcăleală de 1 Aprilie şi (nici) nu se întâmplă în România. Un film a vândut într-un week-end…numai un bilet.

Cel mai recent film al actorului Shia LaBeouf, ”Man Down”, un thriller de război, ar putea bate recordul pentru cele mai slabe încasări Asta după ce în primul weekend a vândut un singur bilet

În perioada 31 martie – 2 aprilie, conform Variety, pelicula a încasat 7 lire sterline (8,7 dolari americani). Ce-i drept, filmul a fost proiectat într-un singur cinematograf din oraşul Burnley, Reel Cinema.

În acelaşi timp, pelicula a fost lansată online, iar luna viitoare va apărea pe DVD şi în format Blu-ray.

Filmul este cotat de IMDB la 5,8.

MAN DOWN Filmul pentru care s-a vândut un singur bilet

În afară de Shia LaBeouf, filmul are o distribuţie impresionantă, din care fac parte Gary Oldman, Jai Courtney şi Kate Mara.

Onform Mediafax, jurnaliştii BBC au discutat cu purtătorii de cuvânt ai Reel Cinema, care au spus că în total, de la lansare, au vândut 4 bilete.

Pentru MAN DOWN filmul, acesta a colaborat cu regizorul Dito Montiel. Cei doi lucrând împreună şi în 2006 la filmul ”A Guide to Recognizing Your Saints”.

De la Transformers, la Wall Street

Shia LaBeouf a devenit celebru după rolul lui Sam Witwicky din primele trei filme din seria SF “Transformers”, care s-au bucurat de un imens succes de casă.

Apoi, LaBeouf a fost distribuit în alte două pelicule cu încasări excepţionale – “Indiana Jones şi Regatul Craniului de Cristal” şi “Ochi de vultur/ Eagle Eye”.

Anul 2009 i-a adus din nou două roluri în filme cu succes de casă – “Transformers: Răzbunarea celor învinşi” şi “New York, I Love You”, iar, în 2010, a jucat alături de Michael Douglas în “Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule”.

Recent, Shia LaBeouf a jucat, alături de Brad Pitt, în drama de război “Fury”, de David Ayer. Un rol foarte bun, de alminteri.

Share.

Reply with your Facebook account