IADUL PE PĂMÂNT National Geographic prezintă imagini infiorătoare ale măcelului din Siria

0

În urma atacurilor chimice din Siria, din 4 aprilie, realizatorii unui film despre ISIS au decis să dea publicităţii 13 minute din viitorul documentar. IADUL PE PĂMÂNT. Avertizăm că urmează imagini ŞOCANTE.

Sebastian Junger, apreciatul corespodent de război, autor și realizator premiat de filme, și Nick Quested, partenerul său producător și deținător al premiului Emmy, au decis să distribuie imagini în premieră din viitorul lor documentar.

Acesta se numeşte Iadul pe pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS.

Filmul va fi distribuit de National Geographic Documentary Films, va debuta la Festivalul de Film Tribeca anul acesta. Si va fi difuzat pe National Geographic la începutul acestei veri.

IADUL PE PAMANT

Cele 13 minute în avanpremieră oferă un tablou crud și intransigent al pericolelor pe care refugiații le înfruntă trăind sub controlul ISIS și al riscurilor inimaginabile pe care și le asumă pentru a evada

Selecțiunile cuprind și un interviu inedit cu fostul consilier de securitate națională a lui Donald Trump, Michael Flynn.

Imaginile următoare cuprind 13 minute în avanpremieră din documentarul menționat, precum și un bonus din secvențele tăiate la montaj. Acestea includ filmări personale cu încercarea disperată a unei familii siriene de a scăpa de controlul ISIS.

PSSST Poate te intereseaza sa arunci un click si la: Imagine VIRALA. Povestea tinerei care trece aparent nepăsătoare pe lângă un rănit pe Podul Westminster

Selecțiunile includ și un interviu în premieră cu fostul consilier de securitate națională, generalul Michael T. Flynn, înregistrat în 2016, care comentează criza refugiaților afirmând: ”Trebuie să ne întoarcem acolo și să stabilizăm zona. Astfel încât să le putem spune acestor oameni, care ar prefera să trăiască în propria lor casă, că se pot întoarce. Altfel, probabilitatea unui conflict mult mai mare crește cu fiecare zi.”

Secvența este narată de producătorul Sebastian Junger.

National Geographic va difuza Iadul pe pământ: Căderea Siriei și ascensiunea ISIS la începutul acestei veri.

Share.