Ultimul film al PRINŢESEI. Carrie Fisher va apărea și în ultimul Star Wars

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Carrie Fisher va apărea şi în ultimul film Star Wars, în episodul IX. Familia şi-a dat consimţământul pentru ca imaginea ei să poată fi folosită.

Dezvăluirea a fost făcută de Todd Fisher, fratele actriţei, într-un interviu pentru New York Daily News, relatează Agerpres.

Todd Fisher a spus că el și fiica lui Carrie Fisher, Billie Lourd, au dat studioului permisiunea de a-i folosi imaginea surorii lui în film.

“Ea este încă o parte importantă din toate astea și cred că prezența ei este chiar mai puternică decât era, ca în cazul lui Obi Wan — când este tăiat cu sabia devine mai puternic. Simt că asta s-a întâmplat cu Carrie. Cred că moștenirea ar trebui să continue. Nu sunt singura parte implicată în această ecuație, dar cred că oamenii merită să o aibă. Ea le aparține lor”, a spus el.

Todd a mai spus că are încredere totală că povestea o va onora pe sora lui răposată. “Nu-ți poți permite să pătezi această moștenire. Ar fi ca și cum ai rescrie Biblia. Pentru mine ‘Star Wars’ este Sfântul Graal al narațiunii și nu poți păta așa ceva”, a mai spus el.

Potrivit engadget.com, Lucasfilm nu va folosi o versiune digitalizată a actriței, ci va folosi secvențe filmate de aceasta cu puțin timp înainte să moară. Nu se știe încă în ce mod va fi integrată Prințesa Leia în ultimul film din actuala trilogie.

Actrița Carrie Fisher a terminat înainte de moarte filmările pentru episodul VIII al “Star Wars”, așa că fanii se vor putea bucura de o prezență consistentă a acestui personaj în următorul film din serie.

Totuși, faptul că nu se va folosi o imagine digitalizată înseamnă că producătorii vor trebui să fie foarte selectivi în privința imaginilor pe care le folosesc și să scrie scenele pornind de la aceste limitări, mai scrie engadget.com.

Share.

Reply with your Facebook account