Ce ne Paşte la tv în Săptămâna Patimilor?

0

Zilele de dinainte de Paşte sunt speciale, iar televiziunile îşi modifică programele în consecinţă. Aşadar, ce ne Paşte la tv în Săptămâna Patimilor?

Ei bine, Iisus din Nazareth, celebrul film regizat de Franco Zefirelli, nu putea să lipsească nici de această dată de la televizor. Producţia cu Robert Powell în rolul principal va fi transmisă de Antena 1, în trei părţi, după cum urmează: joi, de la 20.30, vineri, de la 20.30 şi sâmbătă, de la 00.15

ProTV mizează cu ocazia Sărbătorilor Pascale pe un film nou. Sâmbătă, de la ora 20.30, un film nou ne face cu ochiul. Este vorba de Noe/Noah o producţie din 2014 cu Russell Crowe în rolul principa. În alte roluri: Jennifer Connelly, Emma Watson şi Anthony Hopkins.

Deşi a avut câteva nominalizări, ba chiar şi un Glob de Aur, filmul nu a fost foarte popular, iar IMDB l-a notat cu 5,8. O notă destul de mică.

Puteţi vedea mai jos trailerul filmului…

Dacă, totuşi vreţi să vedeţi un blockbuster bine făcut, cu efecte speciale, o distribuţie bună (Ben Affleck, Josh Hartnett, Kate Beckinsale, Alec Baldwin) şi o poveste frumoasă, o zi mai devreme, în Vinerea Mare, tot ProTV difuzează Pearl Harbor, un film de război. La 23.30.

Ce ne Paşte la tv în Săptămâna Patimilor

Un film interesant, în mai multe părţi, este difuzat de KanalD. Anno Domini Biblia Continuă este un miniserial de 12 episoade, din care vedem câte două, începând de luni şi până sâmbătă.

A. D. spune povestea primilor adepţi ai lui Isus, aducând la viaţă lupta lor dramatică pentru supravieţuire într-o lume complexă şi periculoasă. Filmul a fost realizat în 2015

TVR2 spală onoare postului public şi difuzează şi el, joi şi vineri, în două părţi, filmul Ben Hur. Să nu credeţi că este vorba de filmul cu acelaşi nume cu Charlton Heston, din 1959, care câştiga 11 Premii Oscar. Nici măcar de blockbusterul anului trecut, cu Jack Huston.

Este vorba de o miniserie de două episoade, o coproducţie Marea Britanie-Germania, Spania, din 2010, în regia lui Steve Shill.

Şi Naţional TV încearcă să facă faţă provocării şi programează, vineri şi sâmbătă, de la 21.00 rspectiv 20.00, două drame istorice italieneşti – Sfântul Augustin (vineri) şi Sfântul Petru (sâmbătă)

Share.