Ce mai fac actorii din Harry Potter, la 16 ani de la film

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Copii din Harry Potter au crescut şi au dezvoltat cariere frumoase. Fără excepţie. Să vedem câteva dintre cele mai noi roluri.

Ce mai fac actorii din Harry Potter? Daniel Radcliffe – Harry Potter

Daniel Radcliffe, interpretul rolului principal nu a dus lipsa rolurilor, după despărţirea de Harry Potter, în 2011.

Primul film în care a jucat a fost un an mai târziu, in Femeia în Negru/Woman in Black. Un thriller nici prea prea, nici foarte foarte. Un rol ciudăţel, dar în care a demonstrat că poate şi altceva.

Au urmat alte câteva titluri mărunte, actorul nearătând o prefericită selecţie a rolurilor. Filme de cinema, voci în desene animate, miniseriale – de toate.

Abia de doi ani încoace Daniel Radcliffe a arătat că poate şi altceva jucând în Victor Frankenstein (2015, tot thriller) si Jaful Perfect 2 (2016, continuarea unui succes de la Hollywood). Un pas inainte a fost si Imperium (2016).

In 2017, Daniel Radcliffe va veni cu Jungle, un film in care joaca rol principal.

Emma Watson – Hermione Granger

Ce mai fac actorii din Harry Potter? Emma Watson, actriţă care a debutat în 2001 cu Harry Potter, a fost ceva mai selectivă în privinţa rolurilor ce au urmat seriei cinematografice.

Aşa a ajuns să joace în Noah/Noe film după personajul biblic unde joacă alături de Russell Crowe şi Anthony Hopkins. Iar dacă doriţi să vedeţi filmul, aflaţi că este oferta postului ProTV pentru Sâmbăta Mare, de la ora 20.30.

Mai multe puteţi citi AICI Ce ne Paşte la tv în Săptămâna Patimilor?

Un al doilea film important şi Interesant al Emmei Watson este Frumoasa şi Bestia, unde joacă rolul principal. Producţia Disney încă poate fi văzută în sălile de cinema…

Ce mai fac actorii din Harry Potter? Rupert Grint – Ron Weasley

Poate cel mai discret dintre cei trei a fost Rupert Grint, roşcovanul Weasley. A încercat mai multe roluri în filme pentru televiziune, dar a cochetat și cu filmul de cinema.

Aşa se face că în 2015 a căpătat un rol principal în filmul Moonwalkers.

Revenind la serialele pentru televiziune, avem și o vestă bună. În curând îl vom putea vedea, la AXN, în serialul Snatch. Un serial deosebit, inspirat din filmul omonim al lui Guy Ritchie, care va avea premiera pe 18 aprilie.

Serialul “Snatch/ Unde dai și unde crapă” este inspirat de filmul cult omonim, lansat în 2000, ce spune povestea unui grup de tineri pungași. După atacul asupra unui camion plin cu aur, grupul este implicat într-o serie de evenimente neașteptate.

De-acum încolo, tinerii intră în liga mare a crimei organizate, unde gangsterii internaționali fac lege. Trebuie să învețe rapid să facă față provocărilor: o Londra tot mai nesigură, polițiști omniprezenți, luptători aprigi ring și infractori locali periculoși.

Mai multe despre serial AICI Snatch. Serial după filmul-cult regizat de Guy Ritchie, cu Rupert Grint în rolul principal.La AXN

 

Share.

Reply with your Facebook account