INCREDIBIL. Un pasager târât afară dintr-un avion suprarezervat. IMAGINI SOCANTE (VIDEO)

0

In lumea aviatiei se intampla multe. Poate ati auzit, de exemplu, de overbooking. Este atunci când avionul e suprarezervat. Cand numarul pasagerilor depaseste numarul scaunelor, pe româneşte.

Dar ce se poate înâmpla când un avion este overbooked iar tu… refuzi să părăseşti zborul?

Scena următoare a fost filmata, ieri, de un pasager de pe zborul United Airlines, care asigura ruta Chicago – Louisville…

Un pasager a fost dat afară cu forța, duminică, dintr-un avion aflat în Statele Unite și aparținând companiei United Airlines care urma să zboare de la Chicago la Louisville, Kentucky, și care era suprarezervat.

Evenimentul a declanșat un val de indignare după ce un clip video filmat de unul dintre pasageri și în care se observă evenimentele petrecute în timpul incidentului a fost publicat pe internet

vola.ro%20

În materialul video distribuit pe rețelele de socializare se pot vedea mai mulți agenți de pază care îl trag pe bărbat din scaun folosind forța. Cu ochelarii strâmbi și țipând, pasagerul, care pare să fie de origine asiatică, este târât de mâini, pe spate, în timp ce sângerează și pare amețit, iar o femeie, care este și ea pasager, poate fi auzită întrebându-i pe agenți ce îi fac bărbatului.

“Zborul Flight 3411 de la Chicago la Louisville era suprarezervat. După ce echipa noastră a căutat voluntari, unul dintre clienți a refuzat să plece de bună voie din aeronavă, iar forțele de ordine au fost rugate să vină la poartă”, arată United într-o declarație publicată pe pagina de Twitter a companiei.

“Când l-am abordat pe unul dintre acești pasageri pentru a-i explica cu părere de rău că i se refuză îmbarcarea, acesta a ridicat vocea și a refuzat să se conformeze instrucțiunilor membrilor echipajului”, scrie Munoz. Acesta a declarat că va fi efectuată o anchetă cu privire la cele întâmplate și că se va discuta cu pasagerul pentru a se rezolva situația.

Share.