Cum arată azi actorul din filmul Iisus din Nazareth. Robert Powell are 72 de ani.

0

Chipul Mântuitorului a fost identificat de mulți dintre noi cu imaginea lui Robert Powell din filmul lui Zefirelli, Iisus din Nazareth. Ne intrebam, pe buna dreptate, cum arată azi actorul din filmul Iisus din Nazareth

Este clar că pentru Powell acela a fost rolul vieții lui. Nimeni nu contesta asta, nici chiar el.

Deși multă lume vorbește de șocul avut de actor după rolul din acest film – există teorii despre niște căderi în depresie – filmografia lui nu arată că așa ceva s-ar fi întâmplat.Robert Powell a avut filme și roluri imediat după rolul din pelicula Iisus din Nazareth. Unul chiar in acelasi an, alte doua in anul urmator.

„Eram un tip slăbănog și arătam ciudat”, povesteste Powell. “Așa cum m-a descris, la un moment dat un critic aveam o față de automat de taxare bântuit. Apoi, brus, toate fetele au sărit pe mine. De peste tot. Și nu m-am putut abține să nu mă întreb <de ce eu?>”

În total, Powell, actor britanic, este creditat cu roluri în 75 de filme și seriale. Nu s-a mai ridicat niciodata ;a cota de atunci, evident.

Totdeauna prefera să facă ceva, era o persoană extrem de activă. Iar unul dintre citatele lui preferate era: „Sunt doar 75% dintr-un om atunci când nu joc”.

Cum arată azi actorul din filmul Iisus din Nazareth

Robert Powell pare a fi parasit cariera cinematografica in ultima vreme. Ultimul sau film este „Color me Kubrick”, din 2005, unde joaca un rol episodic alaturi de John Malkovich.

Din 2005 si pana in 2011 a mai jucat intr-un serial britanic, Holby City. Sau pentru că a avut aproape 900 de episoade sa ii zicem telenovelă?

In fine, culmea, ultimul său act cinematografic îl reprezintă un serial britanic intitulat Biblia. In acea miniserie Powell este nimeni altul decât naratorul povestirii.

Și pentru că tot ne întrebam cum arată Rober Powell azi, am găsit o fotografie, de prin 2010 (e cea mai noua posibila, ca sa lamurim carcotasii).

Share.