Barcelona, primul loc în topul preferințelor turiștilor români

0

Plajele şi insulele exotice din Spania rămân în topul rezervărilor turiștilor români atunci când vor să își petreacă vacanța, arată o informație Wizz Tours
Barcelona este, pentru cei ce folosesc serviciile Wizz Tours, prima alegere când vine vorba de Spania, cu 8% dintre rezervări.

Totodată, populara destinație catalană este a 3-a opţiune din totalul tuturor călătoriilor realizate din România. De altfel, oraşul din Catalonia nu numai că este o opţiune perfectă de a petrece un city break, dar poate fi şi locul de îmbarcare spre alte destinaţii spectaculoase cum ar fi Costa Brava sau Andorrra.

Escală spre stațiunile exotice

Spania reprezintă una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turiştii români, indiferent de sezon, mai ales când vorbim despre staţiunile spectaculoase de pe malul Mării Mediteraneene: Costa Brava, Costa Blanca, Costa del Sol, sau despre paradisurile turistice din insulele Canare (Tenerife) sau Insulele Baleare (Palma de Mallorca), unde se pot bucura de soare, plajă şi nisip tot timpul anului.

PSSST Poate te intereseaza si Comoara din Fontana di Trevi. 1,5 milioane de dolari în monede au fost aruncate anul trecut în celebra fântână

„Spania este una dintre preferatele turiştilor din România, în special Barcelona, Valencia, Madrid, Costa Brava sau Tenerife. De altfel, pentru a se putea bucura de minunatele plaje din Mallorca şi Tenerife, cât şi de cele de pe coasta Mării Mediteraneene, Wizz Tours le pune la dispoziţie opţiunea de transfer, un serviciu rapid şi confortabil ce poate fi rezervat nu doar pentru drumurile locale între oraş şi aeroport, ci şi spre hotelurile dorite de pe tot cuprinsul ţării. În felul acesta turiştii au o vacanţă relaxată, fără griji”, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Ce fel de hoteluri preferă românii?

În Spania, 39% dintre turiştii din România preferă hotelurile de trei stele, 30% pe cele de patru şi doar 20% dintre ei ar alege o cazare de două stele.

Procentajul celor care preferă cazare de trei stele în Barcelona este puţin mai mare, adică 41%, în timp ce în hotelurile de o categorie superioară (patru stele) se cazează 23% dintre turişti, iar în cele de două stele 25%.

Cât priveşte durata sejurului, media pentru Barcelona este de 3,9 zile, iar pentru Spania, în general, de 4,64 de zile.

Barcelona, primul loc în topul preferințelor turiștilor români. Ofertă specială Wizz Tours

Pentru cei ce doresc să îşi rezerve vacanţa în următoarea perioadă, Wizz Tours vine cu o ofertă specială: 10 euro reducere pentru fiecare noapte de cazare, aşadar cu cât concediul este mai lung, cu atât reducerea este mai mare. Discount-ul se poate obţine dacă se introduce codul “LONGSUMMER” în timpul procesului de rezervare, pe wizztours.ro.

Spania este foarte populară în lunile de primăvară-vară, în special în august, dar septembrie, octombrie, noiembrie sau ianuarie au, de asemenea, un grad mare de încărcare.

PSSST Poate te intereseaza si RYANAIR Promoție de Paște. Ruta Oradea – Londra, lansată cu 2 luni mai devreme.

„Oferta Wizz Tours este una extrem de generoasă cu 6.000 de locuri de cazare de la hoteluri boutique de cinci stele, până la apartamente cu preţ redus. Aşadar, turiştii pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last–minute. Mai mult decât atât, până la sfârşitul acestei luni, Wizz Tours oferă o reducere de 10 de euro pentru fiecare noapte de cazare, aşadar pentru pachetele de zbor şi cazare de 7, 10 sau 15 nopţi se pot obţine reduceri de 70, 100 sau 150 de euro”, încheie Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Din România, Wizz Tours oferă pachete de zbor şi cazare de pe cinci aeroporturi (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Craiova).
vola.ro%20

Share.