Ben Affleck și Jennifer Garner divorțează. Care este motivul?

0

După destrămarea cuplului Brad Pitt – Angelina Jolie o altă pereche de la Hollywood se desparte „cu acte”. Ben Affleck și Jennifer Garner divorțează și din câte se pare nu există cale de întoarcere.
Actorii Ben Affleck și Jennifer Garner au înaintat în mod oficial cererea de divorț, la aproape 2 ani după ce au ales să trăiască separat, fără însă să-și oficializeze despărțirea.

Informația apare în ediția de ieri a Los Angeles Times.

Ben Affleck și Jennifer Garner divorțează

Conform documentelor depuse la Curtea Superioară de Justiție din Los Angeles cei doi divorțează din cauza “divergențelor ireconciliabile”. Cererea de divorț a fost depusă de Jennifer Garner, scrie Agerpres.

Conform Dailymail, cei doi ar fi ajuns la un acord și ar fi înaintat actele de divorț fără să apeleze la un avocat.

Cel mai probabil intrucât există și un contract prenupțial, cei doi vor apela la un mediator pentru a împărții bunurile estimate la 165 de milioane de dolari.

Garner și Affleck, ambii în vârstă de 44 de ani, doresc custodia comună asupra celor trei copii: fiicele Violet, 11 și Seraphina, 9 ani și mezinul Samuel, 5 ani.

PSSST. Poate te intereseaza sa mai arunci un click si pe la …

Cum arată azi actorul din filmul Iisus din Nazareth. Robert Powell are 72 de ani.

Ce filme vedem de Paște la TV? Desene animate, SF-uri, filme istorice și de acțiune

Cum s-au intalnit, cum s-au despărțit

Ben Affleck și Jennifer Garner s-au întâlnit la filmările de la Pearl Harbor, în 2001. Însă, conform spuselor lor s-au îndrăgostit când au jucat împreună în filmul “Daredevil” (2003).

Cei doi au trebuit atunci să aștepte despărțirea de partenerii lor. Ben Affleck de Jennifer Lopez, cu care urma să se însoare chiar în acel an. Iar Jennifer Garner de actorul Scott Fooley, cu care era măritată. Așa că cei doi s-au căsătorit abia în 2005.

Ben Affleck și Jennifer Garnerau anunțat că au de gând să divorțeze la doar o zi după ce au împlinit 10 ani de căsnicie, în 2015.

În acel moment s-a speculat faptul că Ben Afleck și-ar fi înșelat soția cu Christine Ouzounian, persoana care avea grijă de copii. Mai târziu, Jennifer Gardner a confirmat infidelitatea soțului ei, însă a ținut să spună că „totul era terminat” in momentul aventurii cu dădaca.

Share.