Tudor Gheorghe și ritualul său după fiecare spectacol: “Trec prin scenă, singur, cu sala goală…”

0

Maestrul Tudor Gheorghe are multe de povestit. Iar a-l avea invitat, de Paște, în emisiune este un adevărat privilegiu, totdeauna.

În pragul sărbătorilor pascale, maestrul Tudor Gheorghe este invitatul Florentinei Fântânaru într-o ediţie emoţionantă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars. Unde va vorbi despre ce înseamnă pentru el sărbătoarea Învierii Domnului, cum se pregăteşte pentru ea şi ce delicii culinare pregăteşte an de an. Dar şi despre cariera sa şi, mai ales, despre omul Tudor Gheorghe.

Tudor Gheorghe în bucătărie

La 70 de ani, maestrul îi va povesti Florentinei că nu se dă în lături de la nicio muncă, face zilnic mişcare şi intră chiar şi în bucătărie.

Pentru Paşte, aceasta are o sarcină precisă: “Eu sunt responsabil cu fripturile, soţia se ocupă de stufat şi de ciorbă. Fac şi pâine! Câtă făină am stricat, Doamne-Doamne”, îi va povesti amuzat Florentinei, al Antena Stars…

Tot la “Dincolo de aparenţe”, maestul Tudor Gheorghe va vorbi şi despre ritualul său de după fiecare spectacol. Cel la care nu renunta niciodata.

“După ce 4000 de oameni care sunt alături de tine, cum se întâmplă la Sala Palatului, pleacă din sală, eu, şi asta se întâmplă peste tot, la toate spectacolele mele, trec pe scenă din nou. Singur. Există o stare, o anume energie, există ceva care rămâne în acea sală, pe care eu o simt. Eu nu văd publicul, îl simt!”, va mărturisi îndrăgitul artist la Antena Stars.

Despre modul în care se menţine tânăr şi despre locul în care revine an de an, în fiecare vară, dar şi despre relaţia sa cu oamenii alături de care munceşte, de peste o jumătate de veac, pe scenă, maestrul Tudor Gherghe va vorbi sâmbăta aceasta, de la ora 13:00. In cea mai nouă ediţie a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Share.