JAF CU STIL O comedie de nota 10, cu Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin

0

O comedie de nota 10, cu o distributie de zile mari, a intrat în cinematografe și ar fi rău să o piedeți. Jaf cu stil este numele ei.

Morgan Freeman, Michael Caine și Alan Arkin, toți trei laureați ai premiului Oscar, fac echipă în comedia „Jaf cu stil” (regizată de Zach Braff). Ei le dau viață pensionarilor Willie, Joe și Albert, prieteni de o viață care decid să-și riște viețile liniștite și să abandoneze calea cea dreaptă pentru prima oară, atunci când fondurile lor de pensii sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare.

Disperați pentru că nu-și pot plăti facturile și nu-și pot ajuta familiile, cei trei riscă totul, pornind într-o aventură îndrăzneață cu scopul de a jefui tocmai banca din cauza căreia au rămas fără bani.

JAF CU STIL O comedie de nota 10

Din distribuția peliculei mai fac parte Ann-Margret, de două ori nominalizată la premiile Oscar, Joey King, John Ortiz, Peter Serafinowicz, Kenan Thompson, Matt Dillon Intr-un rol cu totul special il vom vedea pe Christopher Lloyd (trilogia „Înapoi în viitor”).

Zach Braff („Garden State”, „Rolul vieții mele”) regizează filmul, bazându-se pe scenariul scris de Theodore Melfi, nominalizat la premiile Oscar („Hidden Figures”, „Sf. Vincent”).

PSST. Poate vreți să aruncați un click și la Michael Caine: „Ştiu că am zilele numărate”

Share.