A ucis un bătrân de 78 de ani, pentru că îl părăsise iubita. Apoi a transmis totul pe Facebook

0

O nouă crimă oribilă s-a întâmplat, iar criminalul, un dezaxat, a transmis totul pe Facebook.

S-a întâmplat în orașul american Cleveland. Steve Stephens, un bărbat de 37 de ani a ucis „la întâmplare”, după cum relatează presa – supărat că a fost părăsit de iubita sa.

Mai mult, criminalul a publicat atât intenția cât și fapta pe rețeaua de socializare facebook.

Bărbatul de 37 de ani a spus pe contul său de Facebook că urma să facă o crimă. După ce a fost făcută această înregistrare, americanul şi-a oprit maşina lângă un bătrân de 78 de ani aflat pe trotuar şi l-a împuşcat cu sânge rece, aparent la întâmplare, relatează Digi24.

Imediat poliția și FBI a u pornit pe urmele sale. Ei încearcă să acționeze cu maximum de rapiditate, cu atât mai mult cu cât într-o altă înregistrare, tot pe Facebook, Steve Stephens susține că a mai omorât alte 13 persoane şi că va continua să ucidă la întâmplare până când va fi prins.

Autorităţile din Cleveland îi cer suspectului să se predea şi îl avertizează că un efectiv impresionant de forţe de ordine, inclusiv agenţi FBI, sunt pe urmele lui.

„Va fi prins. Nu trebuie să mai facă rău nimăni”, a declarat Frank Jackson, primarul din Cleveland.

Deocamdată poliția nu a mai confirmat alte victime, însă îl consideră pe bărbat „inarmat si periculos” si a emis un avertisment populatiei.

Unele media au apucat să redifuzeze filmarea de pe Facebook, însă curând rețeaua de socializare a retras-o.

 

Share.