Poveste de Paște, cu Paul Ciuci. Frumusețea lucruriilor simple. Hristos a înviat!

0

Paul Ciuci de la Compact are multe povești faine de spus. Una dintre ele este întâmplarea frumoasă, de Paște, pe care a trăit-o…

…dar mai bine să îi dăm cuvântul. Textul și pozele au fost publicate pe pagina sa de Facebook.

Hei, prieteni !

Adevarat a inviat ! Salvatorul nostru Isus Hristos a inviat si noi am inviat prin El !

.. de ani de zile petrec sarbatorile de Paste in locuri in care Dumnezeu mi-a purtat pasii: America, Olanda, Germania, Italia-Vatican.. multe , multe locuri prin care a trebuit sa trec ! unele “de fite ” altele simple, normale!

Ieri seara in prima zi dupa Inviere tot Dumnezeu mi l-a scos in cale pe Ioan.. un cioban care se plimba mereu insotit de trei suflete.. un miel, o oaie si un berbec.. o familie, familia lui de multa vreme.. ploua…

l-am strigat:”Ioane,Hristos a inviat!”.. mi-a raspuns: “Eu stiu asta! asa va fi mereu cat va fi OM pe lumea asta..” L-am intrebat : ciocnesti cu mine un ou de Paste ?” ceea ce am si facut pe o ploaie mocaneasca ce nu deranja pe nimeni..mi-a zis : ” grija cu berbecu’ ca da cu capu’..”

N-a fost cazul .. toata familia a venit langa mine si “ne-am imbratisat “..cum sa zic altfel ca mielul si mama lui mi-au lins palmele, iar berbecu’ -chiar retinut-s-a bagat un pic in mine :)))

.. ce sentiment fain sa vorbesc cu un om simplu , un pastor si oitele lui si sa spun:Hristos a inviat !

fantastic si real sentiment !

Adevarat a inviat !

( prieteni,veti gasi frumusetea in lucrurile simple si in oameni simpli si buni…doar sa aveti ochi sa vedeti . Fara filosofie ieftina, aici !)

fiti mereu sanatosi, fiti saraci in rautate si bogati in fapte bune !

sa speli picioarele aproapelui tau

nu este injositor.. dimpotriva !

Poveste de Paște, cu Paul Ciuci se incheie aici. Dar nu uitati, prieteni – fiti saraci in rautate si bogati in fapte bune!

Share.