Primul trailer Star Wars The Last Jedi a fost oferit fanilor

0

Cu ocazia Star Wars Celebration care a avut loc în Orlando zilele acestea, Disney a dat publicității primul trailer Star Wars The Last Jedi.

Primul trailer oficial Star Wars The Last Jedi, de fapt un teaser, are 2 minute și ne oferă câteva indicii despre ce se va întâmpla în film. fanii l-au disecat mult, dar noi incercam sa va spunem numai lucruri concrete.

Va fi așa cum se așteaptă foarte multă lume, un film în care Rey (Daisy Ridley) este antrenată de Luke Skywalker (Mark Hamill) să ajungă cavaler Jedi.

Din acțiunea filmului fac parte și John Boyega, Oscar Isaac și Adam Driver. Prințesa Leia (Carrie Fischer) nu apare decât cu spatele – intr-o scenă în care se presupune că este ea.

De asemenea, din film nu lipsesc – tot cum era de asteptat – scenele de batalie. Atat in spatiu cat si la sol.

În fine, în film se zvonește că vor juca Bencio del Toro și Tom Hardy.

„Is time for the Jedi. To END” este mesajul pe care îl transmite din clip Mark Hamill.

Premiera noului episod din saga Star Wars, al VIII-lea, va avea loc, așa cum este anunțat în trailer, de Crăciun. De fapt la 15 decembrie, cu câteva zile înaintea Crăciunului, așa cum a fost lansat și The Force Awakens.

PSSST Poate te intereseaza si IMAX, un nou parteneriat cu Disney. Ce filme vedem?

Trailerul a fost extrem de bine primit de fani, iar vizionarile pe internet au ajuns in doua zile la peste 25 de milioane de vizualizari. si filmul se bucura de un real interese.

Se afla in acest moment in crestere in indicele IMDB al celor mai asteptate/comentate/populare filme, pe locul al 3-lea.

De asemenea, ocupa locul doi in topul Indiewire, a celor mai asteptate filme din 2017, dupa – ghiciti cine – Blade Runner.

Dar sa vedem trailerul…

Primul trailer Star Wars The Last Jedi

Share.