Serena Williams este GRAVIDĂ.  Jucătoarea de tenis a publicat o poza, apoi a șters-o. Prea tarziu, imaginea e VIRALA

0

Da, Serena Williams este gravidă. Jucătoarea de tenis și-a făcut un selfie sub care scrie 20 weeks – 20 de săptămâni. Sarcina era vizibilă sub costumul de baie galben…

Apoi, din cine știe ce motiv, a șters respectiva fotografie de pe Snapchat. Prea tarziu, imaginea a devenit virală.

Ulterior acestui gest, agentul sportivei a confirmat că Serena este însărcinată. “Sunt bucuroasă să confirm că Serena așteaptă un copil la toamnă”, a mărturisit Kelly Bush Novak Agenției France Presse.

Fanii sunt uimiti. Facand calculele se poate constata ca la Open-ul Australian, pe care dealtfel l-a câștigat, Serena era deja gravid, însă acest lucru nu a deranjat-o. “Gândiți-vă că nu a dat înapoi nici măcar un set”, a postat un fan pe Twitter.

Serena Williams este GRAVIDĂ. Cine este tatăl

În luna decembrie, Serena Williams și-a anunțat logodna cu Alexis Ohanian, cofondatorul platformei Reddit.

“Este un tip incredibil. O persoană foarte drăguță”, spunea in ianuarie Serena despre logodnicul ei.

Serena si-a anuntat logodna in forma unui poem pe site-ul Reddit. “In genunchi, a spus patru cuvinte si eu am spus Da”, a scris Serena Williams pe Reddit, afirmand ca cererea a avut loc la Roma, unde s-au cunoscut.

Viitorul mire a publicat acest poem si o poza cu el in genunchi, insotita de comentariul: “Ea a spus Da”. Data casatoriei nu a fost anuntata. La 35 de ani, Serena are 71 de titluri WTA, din care 22 de Grand Slam.

Serena Williama a mai avut în trecut relații cu  Grigor Dimitrov (un jucător de tenis bulgar, nr 7 ATP în 2014), Patrick Mouratoglou (instructorul ei de tenis), Amar’e Stoudemire (jucător de baschet), Hosea Chanchez (actor de culoare), Jackie Long (actor), Common (cantaret de rap), Colin Farrell (da, celebrul actor), și Drake (tot un rapper).

Desi nici mirele nu este sarac, are mai multe afaceri in industria internetului, lumea deja comenteaza ca Serena este pentru el o adevarata partida. Sportiva a castigat pentru 81 de milioane de dolari de la debutul la profesionisti in 1997.  Conform Forbes, Serena “valoreaza” în acest moment 150 de milioane de dolari.

 

Share.