Ilie Năstase GURĂ MARE, despre copilul Serenei. “Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”

0

Ilie Năstase dă din nou cu bâta în baltă. Într-o încercare, parcă, de a recupera handicapul față de Gigi Becali, și el o gură-bogată. Ilie a comis-o. Rău de tot.

La conferinţa de presă de vineri, în timp ce Simona Halep răspundea în engleză unor întrebări referitoare la faptul că Serena Williams este însărcinată, Ilie Năstase, în vârstă de 70 de ani, s-a adresat în limba română unui membru al echipei: “Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”.

Cei de la Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) par a nu fi gustat gluma. Mai ales că Ilie Năstase se afla în sală din postura de căpitan nejucător al echipei de Fed Cup a României și nu de “persoană fizică”.

Astfel, anunță News.ro, preluând surse BBC, Federaţia Internaţională de Tenis (ITF) a deschis o anchetă după acest comentariu.

PSSST Poate vrei să citești și Serena Williams este GRAVIDĂ.  Jucătoarea de tenis a publicat o poza, apoi a șters-o. Prea tarziu, imaginea e VIRALA

“ITF nu tolerează limbajul discriminatoriu. Am aflat de presupusele declaraţii ale căpitanului României, Ilie Năstase, şi am început o anchetă pentru a vedea faptele cu exactitate, înainte de a lua măsurile necesare”, a anunţat ITF, conform BBC.

BBC mai notează că în timpul ceremoniei de vineri, Năstase şi-a pus braţele în jurul căpitanului nejucător al Marii Britanii, Anne Keothavong, şi a întrebat-o în ce cameră stă, în faţa presei.

Potrivit sursei citate, Năstase i s-a adresat la fel lui Keothavong, însărcinată cu al doilea copil, şi la dineul de joi seară.

Share.