Serena, răspuns pentru Ilie Năstase “Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii”

0

Din scandalul de acum câteva zile lipsea chiar poziția Serenei Williams. Aceasta a venit, aseară, pe contul ei de Instagram

“Mă dezamăgeşte să aflu că trăim într-o societate în care oameni ca Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste împotriva colegelor mele. Am spus-o o dată şi o voi spune din nou, lumea a ajuns atât de departe, dar totuşi mai are mult de parcurs. Da, am depăşit atât de multe bariere, dar sunt încă multe înainte. Aceasta sau oricare alta nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic pentru ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a postat, luni, Serena Williams, pe contul ei de Instagram, potrivit BBC.

PSST. Poate vrei sa citesti si 

Anii ’70. Cum s-a dat Ilie Năstase cu cremă de ghete ca să își susțină partenerul de dublu

Ilie Năstase GURĂ MARE, despre copilul Serenei. “Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?”

În mesajul ei, Williams a inclus câteva versuri din poezia „Totuşi mă ridic” (Still I Rise) a luptătoarei americane pentru drepturile civile Maya Angelou: „Nu mi-e frică, spre deosebire de tine. Vezi, nu sunt o laşă. <Te deranjează impertinenţa mea? De ce eşti înconjurat de întuneric? Mă poţi lovi cu cuvintele tale… poţi încera să mă ucizi cu ura ta, dar, la fel ca aerul, mă voi ridica.>”.

Share.