Grand Cinema & More. Peste 1.000 de cărți dăruite în campania Biblioteca Bestiei

0

Inspirați de filmul „Frumoasa și Bestia”, vizitatorii Grand Cinema & More au dotat bibliotecile a trei școli și licee. Campania Biblioteca Bestiei a fost un success deplin!

Timp de o lună, cei care au călcat pragulGrand Cinema & More au putut dona în cinematograf cărți în încercarea de a recrea BibliotecaBestiei. Și au reușit. Peste 1.000 de cărți ajung săptămâna aceasta la trei școli și licee din județul Dâmbovița.

Lansarea filmului „Frumoasa și Bestia” a fost, pentru Grand Cinema & More, prilejul perfect pentru a recrea o bibliotecă de poveste – Biblioteca Bestiei. Atât timp cât filmul a rulat în cinematograf, iubitorii de film au fost încurajați să doneze cărți din colecțiile personale, din convingerea că fiecare poveste este, de fapt, o viață în plus pe care o trăiești.

Campania Biblioteca Bestiei

„Pentru noi, Biblioteca Bestiei a fost un proiect de-a dreptul special, pentru care parcursul a reușit să fie la fel de puternic pe cât rezultatul – de la bucuria de a-i găsi inspirația într-o poveste, la surpriza fiecărei zile la birou, în care descopeream căte un alt raft plin de cărți și până la încântarea a 1.113 aventuri oferite unor copii”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Marketing Director.

Acum, la sfârșitul campaniei, biblioteca numără 1,113 cărți, 1,113 povești care urmează să plece către elevii Școlii Gimnaziale Smaranda Dumitru Roman, Vizurești, Școlii Gimnaziale Ciocănești și Liceului Tehnologic Tărtășești, toate din județul Dâmbovița.

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de 14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

În prezent, Grand Cinema & More deține singura sală de cinema din România dotată cu sistem de sunet Dolby Atmos, cea mai nouă tehnologie audio surround din lume.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Share.