THE SIMPSONS fac mișto de Trump. Din nou… (VIDEO)

0

Între “The Simpsons” și Donald Trump există o “colaborare” mai veche. Nu este prima oară când serialul de desene animate glumește pe seama lui Trump.

De fapt, prin 2000, în episodul “Bart to the Future” se făcuse chiar o glumă pe seama faptului că Donald Trump va câștiga la un moment dat alegerile. În fine, acum am putea comenta răutăcios spunând că nu știm la adresa cui fusese făcută gluma…

Acum, serialul “The Simpsons” revine la acest subiect preferat. Cu ocazia implinirii a 100 de zile de mandate “The Simpsons” l-a criticat dur pe Donald Trump într-un promo. Președintele apare in filmul de desene animate extreme de multumit că în cele 100 de și-a mărit numărul urmăritorilor pe Twitter și și-a redus handicapul la golf.

Clipul de un minut și jumătate este, de fapt un extras din episodul care va fi difuzat duminică de canalul Fox.

In numai două zile videoclipul a avut aproape 6,2 milioane de vizualizări.

THE SIMPSONS fac mișto de Trump

Acest promo prezintă o noapte furtunoasă într-o Casă Albă sinistră, unde purtătorul de cuvânt al executivului Sean Spicer poate fi văzut spânzurat, cu o pancartă pe care scrie “demisionez” în jurul gâtului.

“Nu îi voi lua locul!”, strigă consiliera președintelui Kellyanne Conway, care fuge după ce descoperă cadavrul.

La etaj, personajele caricaturizate care îi reprezintă pe strategul lui Donald Trump, Steve Bannon, și pe ginerele președintelui, Jared Kushner, se bat.

În acest timp, Trump stă așezat pe pat într-o pijama roșie cu smartphone-ul în mână, având alături o carte a fostului prezentator al postului Fox News Bill O’Reilly și un “Ghid al Floridei cu numai zece milioane de dolari pe zi”.

“O sută de zile în funcție și am realizat atâtea. Mi-am redus handicapul la golf și contul meu de Twitter are 700 de abonați în plus”, spune Trump, în timp ce un teckel care îi servește de perucă i se întoarce pe cap.
“Uitați un proiect de lege pe care trebuie să-l citiți imediat. Reduce impozitele numai pentru republicani”, îi spune un asistent.

“Fox News nu poate să-l citească? O să mă uit la ce spun ei”, răspunde miliardarul, înainte de a drumul la televizor unde sunt difuzate imagini conform cărora fiica sa Ivanka a devenit judecătoare a Curții supreme, unde își promovează linia vestimentară, informeaza Agerpres.

In acest timp descoperim ca peruca (sau meșa) i se mișcă, se transform într-un câine care se foiește puțin și apoi se așează la loc. Glumă.

Suntem curiosi cu totii ce audienta va avea, duminica, episodul in care THE SIMPSONS fac mișto de Trump

Clipul urmeaza mai jos…

Share.