Noul Hyundai Kona. Primele informații

0

Hyundai Motor dezvaluie informatii suplimentare despre Kona, inainte de premiera mondiala care va avea loc in urmatoarele luni.

Kona va fi cel mai probabil un model din clasa mini SUV și va apărea pe piață în vara acestui an. Printre modelele concurente ale viitorului model s-ar putea afla Nisan Juke sau Renault Captur.

Modelul a fost conceput avand la baza noua identitate vizuala Hyundai, designul progresist contribuind la sporirea atractivitatii.

Noul Hyundai Kona. Pozitie ridicata la volan, tractiune integrala

Partea frontala expresiva este dominata de grila tip cascada, impactul vizual fiind completat de luminile de zi cu tehnologie LED, care sunt pozitionate deasupra farurilor cu LED. Silueta indrazneata este accentuata de proportiile echilibrate si impunatoare.

Kona ofera clientilor o experienta placuta la volan. Pozitia ridicata a scaunului asigura o vizibilitate sporita conducatorului auto, sporind senzatia de confort, in timp ce sistemul optional de tractiune integrala imbunatateste caracteristicile de deplasare si de manevrabilitate.

Kona contribuie la indeplinirea obiectivului Hyundai de a deveni brandul asiatic numarul unu in Europa pana in anul 2021, prin lansarea a 30 de noi modele si derivate ale celor existente.

Autovehiculul a fost construit avand la baza increderea Hyundai in gamade clasa SUV, cu peste 1,4 milioane de unitati vandute de la lansarea primei generatii Santa Fe, in anul 2001.

Share.