Cine vine la Comic Con? Actori din Game of Thrones, Tabu, Stargate sau Spartacus prezenți la EECC

0

Mai este doar o zi până la deschiderea East European Comic Con și ne-am gândit să trecem în revistă cele mai importante nume care vin aici. Cine vine la Comic Con?

Unul dintre ele este actorul Christopher Judge, cunoscut din serialul ”Stargate SG-1”.

Christopher Judge şi-a început cariera printr-o serie de apariţii în seriale populare ale anilor ’90 precum ”MacGyver”, ”21 Jump Street” şi ”The Fresh Prince of Bel-Air”.

Cel mai de seamă rol al său avea să îl dobândească în 1997, în ”Stargate SG-1”. A fost şi scenaristul unor episoade din celebrul serial nord-american care s-a bucurat un timp de statutul de cea mai lunga serie science-fiction, depăşind pe atunci ”Dosarele X”.

Totodată, Christopher Judge şi-a oferit vocea personajului Magneto din seria animată ”X-Men Evolution” şi a avut aparitii episodice în producţii ca ”The Mentalist”, ”Stargate Atlantis” şi ”NCIS: Los Angeles”.

Cine vine la Comic Con?

Un alt actor important este Jefferson Hall, cunoscut pentru rolul Torstein din serialul ”Vikings” dar și pentru rolul cavelerului Hugh of the Vale din ”Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”.

Actorul de origine britanică îi dă viaţă lui Thorne Geary în serialul ”Tabu/ Taboo”, produs de HBO, în care care joacă alături de actori ca Tom Hardy, Michael Kelly (”House of Cards”) şi Jonathan Pryce (”Urzeala tronurilor”, ”Piraţii din Caraibe”).

Hall a făcut parte din distribuţiile unor filme de succes precum ”Sherlock Holmes” şi ”Star Wars: The Force Awakens”.

Să nu îl uităm pe Craig Parker, cunoscut din “Stăpânul inelelor”. De origine neo-zeelandeză, Parker s-a mai făcut remarcat și în serialul de mare succes “Spartacus”, unde l-a jucat pe comandantul Claudius Glaber.

Actorul îi dă viață și Lordului Stephane Narcisse în serialul “Reign”, care urmărește povestea reginei Mary Stuart și care a ajuns deja la cel de-al patrulea sezon.

Craig Parker a mai avut și apariții episodice notabile în seriale precum “Xena: Prințesa Războinică”, “NCIS”, “NCIS: Los Angeles” și “Sleepy Hollow”.

Cine vine la Comic Con?

Pe lista actorilor de la EECC ii mai putem intalni pe  Nathaniel Buzolic (”The Vampire Diaries”, ”The Originals”) şi Tom Wlaschiha (”Game of Thrones”)

Biletele se găsesc online pe comic-con.ro şi pe eventim.ro, precum şi în magazinele Cărtureşti, Orange Shop, Germanos, Carrefour Băneasa şi Militari, Humanitas, Vodafone şi benzinăriile OMV.

East European Comic Con este cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate şi jocuri video. Ediţia de anul acesta va avea loc într-un spaţiu de peste 20.000 de metri pătraţi, unde vor fi aduse şi elemente de recuzită de pe platouri de filmare.

În afară de întâlnirile cu actori de la Hollywood, la East European Comic Con publicul va beneficia de o zonă dedicată jocurilor video şi va putea participa la concursuri de cosplay.

Aproximativ 40.000 de vizitatori s-au bucurat, anul trecut, de cea de-a patra ediție East European Comic Con, care s-a desfășurat în perioada 27 — 29 mai.

Share.