Cum arată fiica lui Michael Jackson? La 19 ani ea a semnat un contract cu Calvin Klein și face un nou film (FOTO)

0

La 19 ani Paris Michael Katherine Jackson, fiica regretatului rege al muzicii pop, Michael Jackson, va juca în primul ei film pentru marele ecran.

A semnat recent un contract cu casa de modă Calvin Klein despre care mulți spun că este “urias”, iar acum I s-a propus si un rol intr-un film pentru marele ecran.

Cum arată fiica lui Michael Jackson? In ce joaca?

Variety.com scrie că Paris Michael Katherine Jackson, fiica lui Michael Jackson și Debbie Rowe a fost distribuită într-un film în regia lui Nash Edgerton, film al căruit titlu nu a fost încă stability.

Ea îi va avea colegi de platou pe Charlize Theron, David Oyelowo, Thandie Newton, Sharlto Copley și Amanda Seyfried.

O combinație de comedie și thriller, filmul spune povestea unui afacerist care ajunge să pună pe urmele sale vânzători de droguri, mercenari şi echipe ale FBI în timpul şederii sale în Mexic.

Acesta nu este primul film al lui Paris Michael Katherine Jackson. Primul rol al ei a fost cel din serialul Star, lansat anul trecut, ce urmăreşte povestea unui trio muzical feminin din Atlanta. Serialul i-a avut în distribuție, printer alții, pe Queen Latifah, Benjamin Bratt, Tyrese Gibson, Jude Demorest, iar cronicile cu care a fost primit au fost mixte.
elefant.ro%20

Cum arată fiica lui Michael Jackson? Vedeti mai jos cateva dintre fotografii…

Share.