Laura Cosoi joacă în Reservoir Cats. Comedie neagră inspirată din universul lui Tarantino!

0

Sambata 20 mai, comedia neagra Reservoir Cats revine pe scena Cinema Pro cu aceleasi intrigi explozive si replici acide incarcate cu umor ironic a la Tarantino ca la premiera din luna martie, insa cu o schimbare in distributie.

Astfel, alaturi de talentatele Ioana Barbu, Ada Gales, Andreea Samson, Andreea Mateiu si Smaranda Cargagea, spectatorii se vor putea bucura si de aparitia de senzatie si jocul actoricesc al Laurei Cosoi.

Reservoir Cats este o comedie exploziva despre un jaf organizat de o banda de 6 femei si, in acelasi timp, un omagiu adus universului feminin din filmele lui Quentin Tarantino.

Un jaf mai ciudat, conspiratii, impuscaturi, actiune care te tine cu sufletul la gura, rasturnari imprevizibile de situatie, umor ironic a la Tarantino si elemente filmice  – toate acestea se regasesc in spectacolul Reservoir Cats. Planificarea si executarea jafului sunt deturnate de discutii si conflicte ce tin de universul si psihologia feminina.

dyfashion.ro%20

Laura Cosoi joacă în Reservoir Cats. Regia – Ricard Reguant

Regia este semnata de Ricard Reguant, regizor spaniol renumit la nivel mondial pentru musicaluri si comedii si care a mai regizat in Romania spectacolul Muzicalul Chicago (2005-2008 la Teatrul National din Bucresti, peste 70.000 de spectatori) si comedia TOC TOC (din 2014 pana in prezent, la Cinema Pro, peste 15.000 spectatori) si in 2015 a primit premiul pentru intreaga activitate la gala premiilor Broadway World.

Reservoir Cats se joaca sambata, 20 mai, de la ora 20:00 la Cinema Pro.

Biletele s-au pus in vanzare online pe www.ReservoirCats.ro, pe bilet.ro, in agentiile TUI Travel din mall-uri, la kiosk-ul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1 precum si la casa de bilete a Cinema Pro. Biletele au preturi cuprinse intre 50 si 70 lei.

La acest spectacol s-au pus in vanzare si 32 de locuri VIP de 100 de lei, situate central in primele randuri si care vor primi cate un cadou supriza din partea organizatorilor.

Mai multe informatii despre spectacolul Reservoir Cats pot fi consultate pe pagina web oficiala www.ReservoirCats.ro si pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/ReservoirCatsRomania

Share.