15 consecințe ale atacului cibernetic. Citește REPEDE, până nu ți se închide calculatorul! :)

0

Atacul cibernetic internațional petrecut ieri și astăzi este fără precedent. Echipe speciale din Europol încearcă să facă față situației.

În România atacurile au adus deja la câteva schimbări majore.

 

evomag.ro%20
(stire in actualizare)

  1. Liviu Dragnea a anunțat printr-un fax că nu va mai …(mă scuzați, neinteligibil, vom reveni cu amănunte când ne dam seama ce a vrut să spună)
  2. Calculatorul lui Klaus Iohannis, de la Cotroceni, a început să trimită mesaje către serverele ANAF conținând chitanțele meditațiilor date de el în ultimii 20 de ani. Purtătorul de cuvânt al ANAF a declarat alertă roșie la sediu, întrucât stocurile de hârtie de imprimantă sunt pe final.
  3. Gabriela Vrânceanu Firea a primit pe sms data de finalizare a Pasajului de la Piața Sudului. Din păcate până să îl citească, acesta s-a distrus, odată cu un Vertu de 3.000 de euro.
  4. Becali a apărut la tv anunțând că atacul cibernetic nu l-a afectat în nici un fel. “Imi țin cărămizile de bani în putinică, laolaltă cu telemeaua, la zer”, a dezvăluit el secretul…
  5. EBA a postat pe Facebook un mesaj ciudat. Il gasiti mai jos…
  6. Radio-ul lui Ion Iliescu, un Pacific cu pick-up deasupra, a incetat sa mai difuzeze cântece patriotice, revoluționare, și a trecut, brusc pe Europa Liberă. Specialiștii se tem că virusul a suferit o mutație și trece din mediul digital în cel analog.
  7. Facebook-ul lui Lucian Mândruță a intrat in silentio stampa. Nimic in ultimele 24 de ore. Nici un mesaj despre avioane cazute, despre biciclete sau despre mitingul de diseara. Nici măcar vechea formulă – “La voi s-a simțit? Orașul, ora, etajul!”
  8. Uzinele Dacia, deși au oprit liniile de asamblare, au avut probleme Benzile au continuat să funcționeze și pe lunetele automobilelor Sandero produse in hala nr 4 s-au găsit colante cu mesajul “ Plug in hybrid, 400CP”
  9. Aplicația lui Moise Guran a emis un singur mesaj – “Told you! Hi Hi Hi!”
  10. Serverul Antenei 1 a emis în mod automat un mesaj despre audiențele din ziua precedentă, care o plasa în urma ProTV.
  11. Concurenți la Eurovision, Ilinca și Alex Florea au fost bonusați cu 50 de puncte din oficiu. “Să fie!”
  12. Casele de marcat ale Patriarhiei au luat-o și ele razna și au început să emită bonuri fiscale.
  13. Calculatorul din cadrul Ministerului de Externe s-a sesizat din oficiu și a trimis singur cererea de extrădare pe numele lui Sebi Ghiță.
  14. În calculatoarele de la CNA care păstrează înregistrările emisiunilor iUmor nu a mai fost găsită nici o injurătură a lui Cheloo.
  15. Sistemul informatic al Cardului Național de Sănătate a început să funcționeze. Preventiv a început să prescrie la toată lumea câte un xanax, pe rețete compensate.

dyfashion.ro%20

Share.