FEAR THE WALKING DEAD Sezonul 3, din 5 iunie. Premiera românească, simultană cu cea din SUA (VIDEO)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu mai e mult și ne răsfățăm cu cel de-al treilea sezon. AMC lansează pe 5iunie cel de-al treilea sezon din serialul horror extrem de apreciat de fanii și criticii din întreagalume, ”Fear the Walking Dead”.

Primul episod al noului sezon se va difuza în premieră simultană cu SUA de la ora 4:00 și înreluare, în aceeașizi de la ora 22:00.

”Fear the Walking Dead” revine cu al treilea sezon, iar familiile protagonist vor fi reunite în zona vibrant și violentă a frontierei SUA-Mexic.

FEAR THE WALKING DEAD Sezonul 3. Ce se intampla?

Barierele internaționale nu mai există din cauza apocalipsei, iar personajele noastre trebuie să încerce să reclădească nu doar societatea, dar și familia. Madison se reîntâlnește cu Travis, însă Alicia a fostdistrusă de moartealui Andreas.

La doarcâteva mile distanță de mama sa, prima acțiune a lui Nick încalitate de lider a condus la pătrunderea Lucianei într-o ambuscadă organizată de un grup military american. Ceidoi au reușit să scape de moarte, dar Nick a încetatsă se mai simtă nemuritor.

Revenindu-și atât emoțional cât și fizic, Strand își dorește să exploateze moneda noii lumi, iar captivitatea Ofeliei îi va testa acesteia abilitatea de supraviețuire și va afla dacă regăsește în ea sălbăticia tatălui său.
vola.ro%20

Pe parcursul nouluisezon, personajele principale vor evolua într-o manieră total neașteptată, iar efectele apocalipsei și dorința de supraviețuire își vor pune amprenta asupra relațiilor dintre ele.

The Atlantic, a afirmat: “Fear the Walking Dead deja face o treabă mai bună decât serialul original în modul în care examinează cum civilizația – mai degrabă decât un grup restrâns de supraviețuitori – reacționează și evoluează în timpul apocalipsei.”

Share.

Reply with your Facebook account