Tom Cruise face TOP GUN 2. Aveți răbdare până anul viitor!

0

Aflat în Australia unde lansează “The Mummy”, ultimul său film, Tom Criuse a confirmat zvonurile. Se va face o continuare la „Top Gun”.

“Voi începe probabil filmările anul viitor”, a adăugat Tom Cruise.

Zvonurile vorbeau deja de mai mulți ani despre un “Top Gun 2”, la care ar fi lucrat regizorul filmului original, britanicul Tony Scott, atunci când acesta s-a sinucis în 2012.

Tony Scott a lucrat cu Tom Cruise nu numai la „Top Gun”, dar și ulterior la „Days of Thunder”

Tom Cruise face  TOP GUN 2

Zvonurile despre “Top Gun2” durează de mulți ani, dar niciodată nu a existat o confirmare oficială. Jerry Bruckheimer, producătorul “Top Gun”, a alimentat la rândul său zvonurile postând pe Twitter în ianuarie 2016 o imagine cu el și Cruise, însoțită de mesajul “Înapoi dintr-un weekend la New Orleans pentru a-l vedea pe vechiul meu prieten @TomCruise și a discuta puțin despre Top Gun 2”.

epiesa.ro

“Top Gun” este filmul care l-a făcut celebru pe Tom Cruise și l-a lansat în lumea bună a filmului. Era 1986. Tom Cruise era la al 9-lea film, dar succesul era destul de modest. Popularitatea “Top Gun” a făcut ca Tom Cruise să fie imediat cooptat în alte pelicule importante – “Cocktail”, “Rain Man” și “Născut pe 4 iulie”.

“Top Gun” este un exponent al culturii pop prin popularitatea sa. A câștigat și un Oscar pentru cea mai bună muzică (intr-adevar filmul are o coloană sonora incredibila). Din distributie au făcut parte Wal Kilmer, Anthony Edwards, Kelly McGillis, Michael Ironside, Tom Skeritt.

 

PSST. Poate vrei sa citești și Cine e noua prietenă a lui Tom Cruise? Pont: e cu 25 de ani mai tânără…

Share.