Caravana Gașca Zurli, de 1 iunie, prin București. Plus alte evenimente la Cișmigiul Copiilor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cea mai iubită trupă pentru copii din România, Gașca Zurli, va sărbători 1 iunie la bordul camionului multicolor care va porni în caravană prin Capitală.  Trupa de artiști va susține câte un spectacol în fiecare sector.

Caravana Gașca Zurli va porni din Piața Universității (din fața TNB) la ora 10:00 și va opri pentru reprezentații în următoarele puncte:

Caravana Gașca Zurli, de 1 iunie, prin București

Sector 1- Parcul Floreasca, ora 10.30 (Bdul Mircea Eliade)

Sector 2 – Parcul Național, ora 11.40 (Strada Maior Ion Coravu)

Sector 3 – Parcul IOR, ora 12.50 (Strada Lotrioara)

Sector 4 – Parcul Carol, ora 14.00 (Piața Libertății)

Sector 5 – Parcul Sebastian, ora 15.10 (Strada Moțoc)

Sector 6 – Parcul Crângași, ora 16.20 (Calea Crângași)

Pe 1 iunie, Primăria Municipiului București, prin ARCUB, celebreză Ziua Internațională a Copilului alături de micii bucureșteni, în Parcul Cișmigiu și în cartierele orașului.

Ajuns la ediția cu numărul 16, Cișmigiul Copiilor, sărbătoarea jocului și a bucuriei ce reunește anual peste 8.000 de participanți, se va desfășura între orele 11:00 și 21:00, în Parcul Cișmigiu.

chicco.ro

Aleile parcului vor fi transformate pentru o zi într-un spațiu al distracției, cu provocări creative și ore întregi de amuzament, atât pentru copii, cât și pentru adulții care îi vor însoți.

Gașca Zurli va face și ea parte din programul din Parcul Cișmigiu.

Cișmigiul Copiilor, manifestarea așteptată de toți micuții din Capitală, va aduce în mijlocul orașului aceeași  atmosferă ruptă din poveștile copilăriei, cu spectacole de dans, concerte susținute de corurile de copii și atracții interactive. Copiii vor avea parte de ore întregi de distracție și veselie în natură, cu jocuri, piese de teatru și reprize de face painting.

Show în Cișmigiu

Show-ul de pe scena din centrul Parcului Cișmigiu va fi prezentat de cunoscuții realizatori TV Răzvan Simion și Dani Oțil.

Aici vor avea loc reprezentații de dans, recitaluri corale și concerte ale celor mai îndrăgite formații pentru copii.

Dintre grupurile artistice prezente, amintim: grupul DoReMi, cu un spectacol de dans și momente artistice vocale, Corul de copii Allegretto, cu o tradițe de peste 40 de ani și cu numeroase participări peste hotare și Corul de copii Radio, înființat în 1945 și distins cu titlul de ambasador cultural al Uniunii Europene.

elefant.ro%20

De asemenea, vor mai evolua Grupul vocal Melodia, cu un repertoriu românesc și internațional, dansatorii de la școala Show Dance Art, cunoscuți publicului din aparițiile TV și grupul vocal Sunetul Muzicii, cu soliști de canto laureați în cadrul a numeroase festivaluri naționale.

Ziua de distracție se va încheia cu trei dintre cele mai în vogă nume ale momentului în muzica românească: Formația The Motans, precum și solistele Alina Eremia și Nicole Cherry.

Share.

Reply with your Facebook account