Brad Pitt plătește O AVERE după divorț. Doar ca să rămână treaz

0

“Cred că puteam băga sub masă un rus cu vodka lui cu tot. Eram un profesionist. Eram bun”, a povestit Brad Pitt despre trecutul său, spunând că atunci când a intrat în acest mariaj a renunțat la toate. Mai puțin la băutură.

Despărțirea de Angelina a fost ca un duș rece. L-a trezit la realitate. A căutat consiliere psihologică și urmează un tratament pentru a scăpa de viciu

Citeste si De ce a divorţat Angelina de Brad Pitt? O nouă ipoteză….cel putin BULVERSANTA

Brad Pitt plătește O AVERE după divorț.

Brad Pitt cheltuiește in acest moment o avere pentru a rămâne treaz – și a spus prietenilor săi că investiția i-a salvat viața! Asta pentru că “Tratamentul “ îl costă nu mai puțin de 4.500 de dolari pe zi.

RadarOnline  a fost primul care a dezvăluit că Brad participa la întâlniri cu alcoolici anonimi. Mai mult, Brad Pitt a angajat un bucătar personal și un dietetician pentru a trece prin procesul de dezintoxicare.
vola.ro%20

Bucătarul, de exemplu, este specializat în astfel de cazuri și i-a propus vedetei un plan de masă special conceput pentru cei care au renunțat la băuturi și droguri.

În plus Brad Pitt a angajat un terapeut .

“El este sanatos si fericit cum nu a fost de ani de zile”, povesteste cineva din anturajul sau, “dar facturile vin în valuri și a ajuns să plătească 4.500 de dolari pe zi”.

“Dar el spune că acest lucru -ia salvat viața și că este un preț mic pe care trebuie să-l plătească “

Share.