HOUSE OF CARDS se întoarce pe Netflix. De astăzi. Sau ce inseamnă când viaţa bate filmul

0

Cel de-al cincilea sezon House of Cards se intoarce de astăzi pe Netflix. Şi promite să fie mai sumbru ca niciodată…

HOUSE OF CARDS se întoarce pe Netflix pentru seyonul 5. Kevin Spacey se întoarce si el în pielea politicianului însetat de putere Frank Underwood, care a reușit să urce în ierarhie de la poziția de congresman de Carolina de Sud până la Biroul Oval.

“Este mai sumbru ca niciodata”, spune Kevin Spacey despre acest nou sezon.

Următorul pas în schema lui neîncetată de ascensiune este să netezească drumul pentru ca soția sa Claire (Robin Wright) să preia funcția de președinte.

“Ce este interesant la acest serial”, spune Kevin Spacey, “este ca multa lume, anul trecut, uitandu-se la film, spunea – e o nebunie, chestia asta nu s-ar intampla niciodata. Apoi, brusc, 18 luni mai tarziu ei au o alta reactie – stai putin, treaba asta chiar s-ar putea intampla”, spune actorul pentru The Independent.

libris.ro%20

HOUSE OF CARDS se întoarce pe Netflix. Filmul vs Trump

Intrebarea de pe buzele tuturor de această dată este cum se va compara filmul cu o realitate politică pe care mulți oameni nu o așteptau niciodată — viața sub președintele Donald Trump.

“Oamenii spun că ‘House of Cards’ va fi plictisitor anul acesta; cum putem noi concura cu realitatea, (dar) trebuie să spun sincer, nu am fost niciodată mai relevanți”, a spus Spacey într-un interviu la emisiunea “The Late Show with Stephen Colbert”.

Gaz peste foc toarna si Hollywood Reporter, scriind despre aceeasi subiect, comparatia – dintre Trump si serial. Si o face genial, fara indoiala.

“Dacă CNN/Fox News/MSNBC nu v-au satisfăcut apetitul pentru povești despre fraudă electorală, denaturarea presei, un electorat fragmentat, un prim grup terorist în afara Orientului Mijlociu și posibilitatea unui amestec al Rusiei în procesul nostru democratic, ‘House of Cards’ v-a copleșit (cu astfel de lucruri), dar probabil nu v-a surprins”, scrie The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.
orange.ro

Share.