Rețetele lui Liviu Balint în MyMAGAZINE.ro Ai Chef de ceva bun?

0

Liviu Balint, unul dintre cei doi finaliști Masterchef (ediția a 5-a), ambasador al companiei croate Podravka, îți va destăinui, în serial, câteva dintre secretele sale.

O dată sau de două ori pe săptămână în rubrica de Food & Drink din MyMagazine.ro vei găsi câteva dintre rețetele sale. Dintre cele mai interesante rețete ale sale. Testate și garantat delicioase! Să aruncați cu polonicul după noi dacă nu e așa…

Rețetele lui Liviu Balint în MyMAGAZINE

“Sunt un nonconformist, îmi place să mă joc cu rețetele și să-mi folosesc imaginația, iar semnătura mea este pasiunea pentru mâncare si dragostea ȋn bucate. Ca bucătar apreciez importanța ingredientelor de calitate, iar Eva și Vegeta sunt două dintre brand-urile mele preferate. Mă regăsesc în valorile pe care le promovează şi până și mustața mea este compatibilă cu imaginea brandului!”, povestește Chef Liviu Balint.

„Vreau să încânt cu fiecare farfurie pusă pe masă”

Chef Liviu Balint este un tip fain. Vă dați seama din ce regiune istorică vine, dacă spunem “fain”, nu? Spune lucrurilor pe nume, este deschis și are un simț al umorului foarte interesant.

“Cu siguranță, sunt o persoană sociabilă. Îmi place să mă înconjor de oameni, să îmi petrec timpul alături de prieteni și să strâng cât mai mulți oameni în jurul mesei. Pentru fiecare preparat pe care îl pregătesc îmi place să primesc și să cer feedback. Vreau să aflu părerile celor din jur și să îi încânt cu fiecare farfurie pe care o pun pe masă. În plus, gătitul este pentru mine o experiență care se împărtășește cu oamenii. Mâncarea nu este doar hrană, e un liant. O mâncare bună adună oameni, îi așează la o masă, îi face să comunice, e un pretext de socializare.”

Puțină istorie

Istoria companiei Podravka începe în anul 1934, când frații Wolf au pus bazele primului atelier de procesare a fructelor într-un mic orășel din Croația, Koprivnica. Ceea ce au început ei, de-a lungul timpului s-a dezvoltat într-una dintre cele mai mari firme din industria alimentară a Europei Centrale și de Est. Astăzi grupul Podravka are peste 6000 angajați și este cunoscut în peste 40 de țări de pe 5 continente ale lumii. Vegeta, adaosul universal pentru mâncare, este cea mai cunoscută marcă a companiei Podravka, fiind denumită și „cea mai bună creație croată”.

Vă așteptam, așadar, zilele viitoare cu câteva rețete interesante…

A…si inca ceva. De mâine… CONCURS. Vă vom lămuri în curând ce și cum…

 

 

Share.