Finala Românii au talent. Cine sunt favoriții pentru premiul de 120.000 de euro?

0

2 iunie este ziua în care la ProTV are loc marea finală Românii au talent. În competiție intră 11 finaliști și se va vedea, de la 20.30, cine este cel mai bun.

Avem și noi voie să facem un pariu? Mizăm pe Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini care cântă la pian cu ajutorul picioarelor. Argument? Cazurile sociale impresionează totdeauna și Lorelei este un astfel de exponent…chiar dacă asta ne face să ne îndepărtăm de titlul emisiunii.

dyfashion.ro%20

Poate, zicem noi, șansa a doua o are și chinezul Fang Shuang, dar aici contează și pies ape care o va allege. Prima piesă, când a primit, golden-buzz-ul, “Copacul”, a fost una extreme de inspirită. A doua a fost.. să zicem „așa și așa”.

Daca avem dreptate, vom vedea astăzi, vineri, de la 20.30.

Aeros, Beniamin Dumbrăvan, Eva Timuș, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț și Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad și Run to Infinity au făcut spectacol pe scena talentului în semifinalele LIVE, au cucerit publicul și jurații cu talentul lor incredibil, iar acum se pregătesc să uimească o țară întreagă cu momente extraordinare de canto, dans, acrobație sau beatbox.

Cei 11 finaliști vor da totul pe scenă vineri pentru a impresiona românii și a intra în posesia marelui premiu în valoare de 120.000 de euro!

Cinci concurenți fabuloși luptă pentru premiul de originalitate!

De ziua talentului, ProTV premiează originalitatea în finala epică Românii au talent! Decizia este în votul tău! Trimite codul celui mai original moment prin sms sau apel la numărul 1264 și favoritul tău poate câștiga premiul în valoare de 10.000 de euro!
avon.ro%20

La finalul ultimei semifinale LIVE Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș au dat START VOT pentru premiul de originalitate, iar românii își pot vota preferatul până în marea finală de vinerea aceasta. Concurenții intrați în cursa pentru câștigarea premiului de originalitate sunt: Alexandru Oltean – 07, Don Elvis – 15, Ștefan Orheanu – 21, Aeros – 39 și Eduard Antal – 48.

 

Share.