KEEP CALM AND CARRY ON. “Orice terrorist ISIS care mă ucide, primește 50.000 de lire. Asta e adresa mea…”

0

Gest șocant, zilele acestea, imediat după noile atentate de la Londra. Un cetățean britanic provoacă ISIS să îl ucidă.

“Pun o răscumpărare pe capul meu. Orice terrorist ISIS care mă ucide, primește 50.000 de lire. Asta e adresa mea…Fără poliție! Am o sabie! Baftă!” așa a scris pe twitter Andre Walker, cetățean britanic, londonez și jurnalist. Textul a fost ilustrat și cu o fotografie în care Walker putea fi văzut într-un costum de ceremonie purtând în mână o sabie, relateaza MIrror.

Gestul său este motivat în continuare – “Lupta-te cu cineva pe masura ta. Teroristii sunt niste lasi care arunca in aer copii si calca oamenii.”
vola.ro%20

Dupa postarea acestui mesaj, oamenii au reactionat diferit. Unii i-au admirat curajul, alții, dimpotrivă, l-au acuzat că vrea sa propage terorismul. Alții, au luat poza pusă de el pe Twitter și în locul sabiei cu care Andre Walker urma să se apere au pus…un buchet de flori.

In urma atacului de sambata seara din Londra, cel putin 7 persoane si-au pierdut viata, iar alte 48 au fost ranite. O camioneta a intrat in multime, dupa care s-a indreptat catre o piata aglomerata. Cei trei teroristi s-au dat jos si au inceput sa injunghie personae la intamplare, pana au fost ucisi de politisti.

Share.