Cele mai bune filme din toate timpurile. “Nașul” este marele  câștigător

0

Într-un sondaj  realizat de revista Empire, în rândul a 5.000 de fani, a fost votat cel mai bun film din toate timpurile și s-a realizat un clasament de 100 de poziții. El va fi dat publicității, integral, la jumătate lunii iunie.

Filmul “Naşul/ The Godfather”, în regia lui Francis Ford Coppola, cu actorii Al Pacino şi Marlon Brando în rolurile principale, a fost votat cel mai bun film din toate timpurile.

Cele mai bune filme din toate timpurile

‘Naşul’ a fost votat cel mai bun film din toate timpurile conform unui clasament al revistei Empire.

Filmul, care urmăreşte povestea puternicei familiei mafiote a lui Don Vito Corleone, s-a plasat pe locul 1 într-un sondaj în rândul a 5.000 de fani, organizat de revista Empire, relatează contactmusic.com.

Filmul din seria Star Wars “The Empire Strikes Back/Imperiul contraataca” – care a câştigat acelaşi sondaj în anul 2014 – s-a plasat pe locul al doilea, în timp ce lungmetrajele “The Dark Knight/Cavalerul Negru”, “The Shawshank Redemption/Inchisoarea ingerilor” şi “Pulp Fiction” s-au poziţionat pe locurile 3, 4, respectiv 5.
Zoot.ro

Alte filme arhicunoscute printre care “Goodfellas/Oameni de bine”, “Raiders of the Lost Ark/Cautatorii arcei pierdute”,”’Jaws/Falci”, “Star Wars” şi “The Fellowship of the Ring/ Fratia inelului” completează top 10 al sondajului.

Clasamentul a fost făcut pe diferite categorii, așa că filmul “Jurassic Park” a ieşit pe primul loc în categoria Box Office Blockbusters, iar “Guardians Of The Galaxy”, a luat locul fruntaş la categoria Hituri recente, după ce a fost votat masiv de către cinefili, informeaza Mediafax.

Editorii revistei britanice de film Empire au fost mai mult decat incantati sa vada ca fanii filmului s-au inghesuit pur si simplu sa isi voteze favoritii intr-un top devenit deja traditional si ca, de asemenea, castigator a fost un film lansat acum 45 de ani…

Vom reveni, saptamana viitoare, cu toate cel 100 de pozitii ale clasamentului realizatde revista britanica Empire si de cititorii sai.

Share.