Cele mai bune filme din toate timpurile. “Nașul” este marele  câștigător

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Într-un sondaj  realizat de revista Empire, în rândul a 5.000 de fani, a fost votat cel mai bun film din toate timpurile și s-a realizat un clasament de 100 de poziții. El va fi dat publicității, integral, la jumătate lunii iunie.

Filmul “Naşul/ The Godfather”, în regia lui Francis Ford Coppola, cu actorii Al Pacino şi Marlon Brando în rolurile principale, a fost votat cel mai bun film din toate timpurile.

Cele mai bune filme din toate timpurile

‘Naşul’ a fost votat cel mai bun film din toate timpurile conform unui clasament al revistei Empire.

Filmul, care urmăreşte povestea puternicei familiei mafiote a lui Don Vito Corleone, s-a plasat pe locul 1 într-un sondaj în rândul a 5.000 de fani, organizat de revista Empire, relatează contactmusic.com.

Filmul din seria Star Wars “The Empire Strikes Back/Imperiul contraataca” – care a câştigat acelaşi sondaj în anul 2014 – s-a plasat pe locul al doilea, în timp ce lungmetrajele “The Dark Knight/Cavalerul Negru”, “The Shawshank Redemption/Inchisoarea ingerilor” şi “Pulp Fiction” s-au poziţionat pe locurile 3, 4, respectiv 5.
Zoot.ro

Alte filme arhicunoscute printre care “Goodfellas/Oameni de bine”, “Raiders of the Lost Ark/Cautatorii arcei pierdute”,”’Jaws/Falci”, “Star Wars” şi “The Fellowship of the Ring/ Fratia inelului” completează top 10 al sondajului.

Clasamentul a fost făcut pe diferite categorii, așa că filmul “Jurassic Park” a ieşit pe primul loc în categoria Box Office Blockbusters, iar “Guardians Of The Galaxy”, a luat locul fruntaş la categoria Hituri recente, după ce a fost votat masiv de către cinefili, informeaza Mediafax.

Editorii revistei britanice de film Empire au fost mai mult decat incantati sa vada ca fanii filmului s-au inghesuit pur si simplu sa isi voteze favoritii intr-un top devenit deja traditional si ca, de asemenea, castigator a fost un film lansat acum 45 de ani…

Vom reveni, saptamana viitoare, cu toate cel 100 de pozitii ale clasamentului realizatde revista britanica Empire si de cititorii sai.

Share.

Reply with your Facebook account