Prof Dr Ing Calistrat Șleom-Barbituriceanu: “Iohannis își va face cont de Twitter. Este o conspirație Illuminati”

0

Vizita lui Klaus Iohannis la Casa Albă i-a intrigat pe mulți. Mulți au fost, de asemenea, cei care au încercat să priceapă ce se ascunde dincolo de declarațiile de presă a celor doi.

Noi am fost intrigați de fotografia pe care Donald Trump a postat-o pe Twitter. Din ea se vede cum cei doi președinți au un limbaj gestual asemănător. Uitați-vă numai la felul în care cei doi își țin mâinile.

Tocmai de aceea, pentru a descifra acest lucru, am apelat la un expert în limbajul-trupului, la Prof Dr Ing Calistrat Șleom-Barbituriceanu, șeful catedrei de nanotehnologie și teorie gestuală de la Stațiunea Fundulea.

Poate vrei sa citesti si Mircea Badea: Mizerabilă acțiunea lui Iohannis de a arunca cu jeg. Acum teroriștii au aflat că existăm

Domnia sa a ecceptat să descifreze pentru noi, oamenii de pe zebră, gesturile din spatele fotografiei. “Fotografia poate fi descifrată la nivelul multipleor planuri. În primul rând nu am mai văzut acest gest din partea Președintelui României. Acest lucru denotă o acțiune de mimetism combinată cu admirație la adresa Președintelui Trump. Cum copierea este cea mai buna formă de lingușire, ne putem aștepta în curând ca Iohannis să copieze și câteva dintre acțiunile președintelui SUA.  Poate își va face cont de Twitter. În mod clar va vorbi mai mult…”
Zoot.ro“La rândul său și Trump pare mulțumit. Este clar că și el a primit câteva ponturi bune. Se știe că după expirarea mandatului, foștii președinți americani susțin conferințe, fac consulting. Ei bine, e clar că Iohannis i-a spus câteva secrete despre cum poți să faci bani din meditații și consulting și despre cum să manevrezi piața imobiliară, iar Trump și-a luat notițe. „

Conspiratie Illuminati?

“In al treilea  rand, uitați-vă la forma geometrică desenată de degetele celor doi”, comentează Prof Dr Ing Calistrat Șleom-Barbituriceanu. Este un triunghi. CLAR cei doi transmit semnale către Illuminati..Legătura dintre cei doi și Illuminati nu poate fi contestată acum.”, a mai tinut sa adauge Prof Dr Ing Calistrat Șleom-Barbituriceanu.

Share.