MAGIC NAŢIONAL, ultima reprezentație din stagiune

0

Duminică 18 iunie, de la ora 20.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional I.L.Caragiale, publicul bucureştean este aşteptat cu o nouă reprezentaţie de excepţie a spectacolului-concert MAGIC NAŢIONAL, ultima reprezentaţie din această stagiune.

Regal muzical, teatral şi coregrafic, spectacol atipic pentru repertoriul teatrului, MAGIC NAŢIONAL prilejuieşte întâlnirea cu o distribuţie de primă mărime şi un repertoriu muzical variat.Ion Caramitru, Anca Sigartău, Tania Popa, Medeea Marinescu, Marius Manole, AylinCadîr, Lari Giorgescu, Istvan Teglas, Eduard Adam, Emilian Mârnea, Petre Ancuța, Florin Călbăjos sunt actorii care vă invită la o seară caldă de vară cu acorduri ample. Între surprizele spectacolului se numără şi Emy Drăgoi, virtuoz al acordeonului, însoţit de formaţiile sale Emy Drăgoi 3D Pro’ect & Jazz Hot Club Romania, precum şi extraordinarul percuţionist Lucian Maxim. Toţi aceşti artişti renumiţi vor adduce în Sala Mare a Naţionalului bucureştean atmosfera Bucureştiului interbelic, a meleagurilor îndepărtate unde s-a născut jazz-ul, a Parisului cu şarmanta şansonetă…O călătorie artistică ce ne va desprinde de cotidianul asurzitor și ne va conduce spre lumea muzicii calde și a cuvintelor șoptite, a ritmurilor pline de viaţă şi de optimism, o seară a revelaţiilor, o seară cu adevărat magică.

În plină vacanţă, pe 7 august, MAGIC NAŢIONALva fi prezentat publicului macedonean şi oaspeţilor străini, ca invitat la cea de-a 57-a ediţie a Festivalului Internaţional de Vară, Ohrid 2017.
dyfashion.ro%20

StagiuneaTeatrului Naţional din Bucureşti continuă până la începutul lunii iulie, pe afişul următoarei perioade figurând spectacole de mare success ca: Dineu cu proşti, Angajare de clovn, Bârfe, zvonurişiminciuni, L’Om Dada, Crima din strada Lourcine, Idolulşi Ion Anapoda, MiculInfern, Cincifemei de tranziţie, Anonimul veneţian şi Umbre, cea mai recent premieră a stagiunii, a cărei ultimă reprezentaţie coincide cu închiderea stagiunii, pe data de 2 iulie.

Share.