Povestea femeii care a eliminat ZAHARUL din alimentația sa, acum 28 de ani. Apropo, știi ce vârstă are?

0

Ați auzit de Carolyn Hartz? Câți ani îi dați? Câți ar trebui să aibă, dacă acum 28 de ani a scos un anumit aliment din dieta sa? Calculați?

Mama a trei copii, australianca Carolyn Hartz a renunțat la zahăr acum 28 de ani, după o dependență de dulciuri care, spune era, i-a marcat viața.

Ea a dezvăluit ziarului Daily Mail care este secretul său. “O mulțime de femei peste 50 de ani cred că nu este posibil să mențină o formă și o greutate rezonabilă atunci când ajung la această vârstă”, a declarat fondatorul SweetLife Daily Mail Australia. “Vorbesc chiar și de femeile care sunt în vârsta de 40 de ani și care au avut copii și cred că nu își pot recupera corpul dupa nastere”.

Incredibil sau nu, Carolyn  Hartz are vârsta de 70 de ani și arată de…spuneți voi cât.“Stim ca metabolismul nostru incetineste pe masura ce crestem in varsta, dar asta inseamna doar ca trebuie sa preluam controlul si sa facem alegeri mai sanatoase si sa muncim putin mai greu “, a spus ea.

“Cred că este foarte important să fii conștient de tipul de mâncare pe care o consumi și de cantitatea de hrană pe care o consumi. A fi atenți în timp ce mâncați este un factor imens. Mancatul fără minte poate duce la creșterea inutilă în greutate. Spun clienților mei  bucurași-vă de fiecare bucățică de mâncare și este mai puțin probabil că veți exagera.

Carolyn Hartz a spus că primele două sfaturi pentru femeile care speră să arate cele mai bune lucruri sunt legate de atitudinea și dieta lor.

“Sunt o optimista si cu toate provocarile la care am fost supusa am  învățat să rămân pozitiva. M-am antrenat să-mi amintesc totdeauna de  jumătatea plina a paharului”, a spus ea.

Când vine vorba de mâncare, zahărul este cu siguranță scos din alimentație, iar Carolyne Hartz optează pentru o alternativă numită Xilitol.
fly-go.ro

“Cercetările au arătat că obezitatea din Australia a atins niveluri epidemice, iar zahărul a fost un factor major care a contribuit”, a explicat doamna Hartz.

“Am renunțat la zahăr de 28 de ani. La început a fost dificil, deoarece eram dependentă de zahăr, dar cred că acesta este unul dintre motivele cele mai importante în care am reușit să mă mențin sănătoasă și să îmi păstrez forma corpului.

“Mă asigur că mănânc proteine ​​la fiecare masă, în special la micul dejun.”

Dna Hartz îndeamnă, de asemenea, oamenii să nu uite niciodată de mâncarea și băuturile pe care le iubesc, dar să aibă grijă de “dimensiunea portiei”.

Share.