Bebeluș născut în avion, la 10.000 de metri. A primit călătorii gratis PE VIAȚĂ

0

Un bebeluș s-a născut la 10.000 de metri înălțime, într-un zbor al companiei Jet Airways  pe ruta Dammam (Arabia Saudită) – Cocin (India).

Mama sa a intrat în travaliu prematur iar lucrurile au evoluat atât de repede încât aeronava nu a mai avut timp să aterizeze la Mumbai, orașul cel mai apropiat la care fusese redirijat în urma declanșării alarmei.

Bebeluș născut în avion

Astfel încât membrii echipajului au trebuit să facă apel la pasageri, întrebând dacă nu cumva printre ei se află un medic. Din fericire cu acel zbor, printre cei 162 de pasageri, călătorea și un paramedic care a ajutat-o să nască cu ajutorul membrilor echipajului.Într-un comunicat, compania JetAirways precizează că cei doi sunt bine sănătoși după ce femeia a dat naștere unui băiețel la 10.668 de metri înălțime.

Întrucât este primul bebeluș născut la bordul unui avion JetAirways, compania aeriană a luat decizia să-l recompenseze pe acesta cu zboruri gratuite pe viață.

Peste cinci copii s-au născut la bordul unor zboruri comerciale de la începutul anului, precizează The Independent. Precedentul caz a avut loc la începutul lui aprilie la bordul unui avion Turkish Airlines (foto), când cu ajutorul membrilor echipajului s-a născut un copil prematur la 28 de săptămâni.
fly-go.ro

Share.