Blue Air confirmă: cel puțin 18 avioane noi! Primul client român de 737 Max!

0

La câteva ore după știrea pe care noi am dat-o AICI, Blue Air a confirmat, astăzi, comanda ferma pentru sase aeronave tip Boeing 737 MAX 8 si a inca doua optiuni, in cadrul Paris Air Show 2017.

De asemenea, compania aeriana va inchiria alte saseBoeing 737 MAX 8 si sase 737-800 Next Generation de la Air Lease Corporation.

Gheorghe Racaru, Director General Blue Air,a declarat:”Sustinuti de parteneriatul cu Boeing, Blue Air are o lunga si bogata istorie in operarea celui mai vandut model de avion scurt/mediu-curier, Boeing 737. Comanda plasata catre Boeing cat si aeronavele aditionale contractate de la partenerul nostru strategic Air Lease Corporation, urca la 20 de aeronave ultra-moderne angajamentul pe care Blue Air il ia in interesul sigurantei, confortului pasagerilor companiei, dar si a protejarii mediului inconjurator. Modelul Boeing 737 MAX va ajuta la modelarea viitorului companiei Blue Air, permitandu-ne sa zburam spre destinatii noi, pe distante mai mari, dar si sa ne mentinem tarifele scazute pentru pasagerii nostri datorita eficienteiincredibilea avionului”.Familia 737 MAX a fost conceputa pentru a oferi clientilor performante exceptionale, flexibilitate si eficienta, cu costuri reduse si o distanta maxima de zbor extinsa care va deschide posibilitatea de operare catre noi destinatii, capabilitati care se potrivesc perfect cu strategia Smart Flying a Blue Air.

Blue Air confirmă: cel puțin 18 avioane noi

737 MAX este avionul care a inregistratcele mai rapide vanzari din istoria companiei Boeing, acumuland peste 3.700 de comenzi, de la 87 de clienti din intreaga lume.

Modelul 737-800 este una dintre aeronavele cele mai bine vandute ale familiei Next Generation 737-800, cea mai avansata din punct de vedere tehnologicdin familia avioanelor scurt/mediu-curier.

“Suntem incantati sa anuntam ca Blue Air este primul client roman de 737 MAX”, a declarat Monty Oliver, Vicepresedinte European Sales, Boeing Commercial Airplanes. “737 MAX este ideal pentru Blue Air si piata pe care o deserveste, crescand potentialului de venituri si imbunatatind performantele operationale”.

Blue Air a fost infiintatain 2004 si s-a dezvoltat de-a lungul anilor devenind un operator aerian paneuropean, cu baze operationale in Romania, Cipru, Italia si Marea Britanie.

In anul 2016, Blue Air a devenit cea mai mare companie aeriana romaneasca, operand zboruri catre peste 100 de rute, din 16 tari.

Share.