Concurs PONS-ASEVI. Câștigă unul dintre cele trei pachete cu produse de curățat, fiecare în valoare de peste 100 de lei.

0

Concurs PONS-ASEVI. Câștigă unul dintre cele trei pachete cu produse de curățat, balsam pentru rufe, deodorant PONS ASEVI –  fiecare în valoare de peste 100 de lei.

ASEVI și My MAGAZINE va invită la concurs – produse de curățat PONS ASEVI, în valoare de peste 100 de lei.  Concurs cu 3 premii!

Regulamentul este simplu.

Intră pe pagina Facebook  MyMAGAZINE, dă like paginii, (nici un SHARE nu e rau de loc), apoi lasă la CONCURS mesajul “ASEVI”.

Dacă mama soacră sau vecina de la doi ar putea să fie interesate, spune-le. Poate au noroc.  Prima te va privi cu ochi mai buni, iar cea de-a doua, poate, nu va mai uita apa deschisă când pleacă în concediu!

Concursul începe miercuri, 21 iunie și se termină, joi, 29 iunie, la orele 24.00. Câștigătorul va fi desemnat a doua zi, joi, 30 iunie, prin tragere la sorți  – Random ORG.

Pachetele vor veni acasă la tine, așa că nu este deloc complicat.

SUCCES!

Cate ceva despre detergentii ASEVI

Detergentii ASEVI MIO si ASEVI PORTOCALA au o formula concentrata care curata orice fel de suprafata, atat in baie cat si in bucatarie sau in celelalte incaperi.

Cand au conceput detergentii pentru pardoseala din gama Asevi, specialistii s-au gandit cum sa iti ofere cat mai multe beneficii intr-un singur detergent concentrat.

Detergentii Asevi au o putere mare de curatare, elimina murdaria intr-un timp record si pastreaza curatenia timp indelungat. Dar stai, parca mai aveai nevoie de inca ceva. Cum ramane cu prospetimea? O casa curata are nevoie si de o mireasma proaspata, nu-i asa?

Detergentii Asevi iti vor depasi asteptarile si in acest caz: parfumul lor unic este atractiv si persistent. Tocmai pentru ca acasa inseamna si un miros imbietor la relaxare. Odata ce ai terminat curatenia iti poti relaxa simturile fie cu parfumul senzual Asevi Mio, fie cu aroma fresh Asevi Portocala.

 

Share.